IDJ SHOW POČINJE U 17. SEPTEMBRA / -TV NOVA
12/09/2023 u 15:30 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Žiri IDJ Showa u novom sastavu: Pojačanje jedna od najpopularnijih pop pjevačica

Relji Popoviću i Darku Dimitrovu, dosadašnjim članovima žirija, pridružiti jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora

Nova sezona vodećeg digitalnog regionalnog muzičkog takmičenja IDJShow biće emitovana na TV Nova, a prva epizoda biće prikazana u nedjelju, 17. septembra, u 22.30 časova. Stručni žiri takmičenja, takozvani IDJCoach-evi koji pomažu mladim talentima da kreiraju svoj zvjezdani put, ove godine dobija pojačanje, pa će se Relji Popoviću i Darku Dimitrovu, dosadašnjim članovima žirija, pridružiti jedna od najpopularnijih muzičkih zvijezda sa ovih prostora – Nataša Bekvalac.

- Nemam pretjerana očekivanja, ali došla sam svježa i sa dobrom energijom, jasno znam šta želim. Trudiću se da svoje iskustvo, znanje i ljubav prema ovom poslu, koju njegujem već više od 25 godina, prenesem na svoje kandidate i pomognem im u realizaciji njihovih ciljeva. Jedva čekam da dođemo do one najlepše faze – kreativnog rada, gdje ćemo moći da se bolje upoznamo i rastemo zajedno - izjavila je Nataša.

image

IDJ žiri

-MILENA POPOVIć

Kao i u prethodnoj sezoni Relja smatra da je poenta šoua da se pronađu talenti koji će nastaviti svoje karijere i da će ih sa kolegama iz žirija lako prepoznati.

- Nataša je divna osoba, super se slažemo, i izuzetno sam srećan što je tu. Ovo je novi početak, nova energija i sve je drugačije, iako se već osjećam kao svoj na svome. Poenta ovog šoua je da iz njega izađu talentovani ljudi koji dalje nastavljaju svoje karijere i to je kolektivna pobjeda svih nas u žiriju.

Darko Dimitrov, višestruko nagrađivani muzički producent, rekao je da će se truditi da bude desna ruka takmičarima i da im pomogne da izgrade karijeru kakvu žele.

- Moj posao je da napravim pjevače koji će da grade scenu i pomažu i ostalima posle. Mislim da pravi mentor može da pomogne takmičaru da napravi svoj stil i da da originalan pečat onome što radi. Ako oni daju svoj lični pečat – onda sam uspio.

U prvim epizodama gledaćemo audicije, tokom kojih će IDJCoach-evi, od nekoliko hiljada kandidata, odabrati 36 takmičara koji će se kroz dalje faze takmičenja boriti za ulazak u finalnih 12 i glavnu nagradu – IDJCoin, koju će pobjednik moći da iskoristi za dalji razvoj svoje muzičke karijere. U toku takmičenja glas publike ima ključnu ulogu, budući da se ocjene takmičara baziraju na lajkovima, pregledima, praćenjima i slušanju na platformama kao što su YouTube, Spotify, TikTok i Instagram. Učesnici kroz ovaj show razvijaju i svoje digitalne platforme, a samim tim dobijaju i priliku da od mikro-influensera steknu titulu velike zvijezde na javnoj muzičkoj i influenserskoj sceni.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 05:43