Kalezić / - FOTO: BALKAN INFO, JUTJUB
04/08/2022 u 19:21 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Intervju sa Zoranom Kalezićem: Meni je lijepo i na Cetinju i u Beogradu

Mi jesmo braća. Ne dam nikom da me odrodi od Beograda, kazao je pjevač

Pjevač Zoran Kalezić gostovao je u emisiji "Balkan info", a gledaocima je otkrio o čemu je pričao sa crnogorskim premijerom Dritanom Abazovićem.

Kako je kazao, jedina zemlja u kojoj nije priznat kao umjetnik je upravo Crna Gora.

- Sreli smo se Dritan i ja na ulici. Rekao mi je: "Dočekaćete, gospodine Kaleziću, da pjevate u Crnoj Gori drugačijoj, tamo gdje zaslužujete.", ali nekako mi se još nije javio. Dobro, možda nema vremena. Svi su oni slatkorječivi. Prišao mi je njegov kolega iz partije na ulici i rekao da Dritan želi da me pozdravi. Nije mene radovalo kad se suprotstavio Milu Đukanoviću, ali mi je imponovala ta njegova želja da brani svoju čast - rekao je Kalezić.

Kalezić je kazao da bi volio da popriča sa Abazovićem. 

- Pitao sam ga da li može da odvoji pet minuta za mene. Poslao sam mu poruku preko tog njegovog saradnika. Želio bih da popričam sa njim, pošto sam u teškoj situaciji. Nije se lako liječiti sa malim i jadnim penzijama - istakao je pjevač.

Kalezić se godinama bori sa opakom bolešću. U intervjuu je takođe kazao da su ljudi u Crnoj Gori i Srbiji "gladni" novca, a da je on, sa druge strane, shvatio da novacem ne može vratiti svoje zdravlje.

- Nikako da zadovolje tu glad. Ja sam na vrijeme očima dušu napojio ljepotom i shvatio šta je novac. A šta ja novcem mogu da kupim? Mogu da kupim par godina života. Borim se sa ovim kancerom, i onda malo da poboljšam neku terapiju. Ali ništa mnogo. Ne mogu da se spasim - rekao je Kalezić.

Govoreći o odnosima među ljudima, slavni pevač kaže da ne može da shvati šta se to desilo ljudima pa da su toliko izmanipulisani.

- U mom selu kad su izbori budu tri srpske zastave, pa pet crnogorskih. Ja ne mogu da shvatim ko je ubijedio te ljude, braću, da drugačije zastave imaju na kućama. Ne znam šta se desilo sa ljudima da su toliko izmanipulisani. Kome je bilo potrebno to da mi nismo braća. Mi jesmo braća. Ne dam nikom da me odrodi od Beograda. Meni je lijepo i na Cetinju i u Beogradu i u Vukovaru. Sad je popularno da smo izdajnici. Ja ne znam gdje pripadam u Crnoj Gori – komita ili izdajnik ili legalan čovjek. Onda se ja vadim na to da sam američki državljanin - zaključio je Kalezić. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 14:27