Зорана Мићановић / Гранд онлајн
13/02/2022 u 14:30 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зорана Мићановић о хејт коментарима

Од када се поjавила на Грандовоj сцени, млада пјевачица Зорана Мићановић привукла jе велику пажњу како публике, тако и медиjа. Осим похвала, свакодневно се суочава и са негативним коментарима. Каже да их прихвата са осмјехом.

- Када jе нека ствар лаж то некако наjбрже дође до медиjа, али добро зато служе медиjи. Мада, jа сам већ некако огуглала и волим да читам хеjт коментаре. Негативни коментари ме уопште не погађаjу, да ли jе то рекла нека звијезда или неко из обичног живота мене стварно не погађа - рекла jе Зорана. Прије само три мјесеца обjавила jе своj првјенац те не криjе срећу што су управо њену нумеру многе велике звијезде уврстиле у своj репертоар.

-Имам осјећаj као да сам пјесму избацила баш скоро и стварно ми jе драго када чуjем да jе многи пјеваjу, рецимо Теодора Џехверовић и група Hurricane, jер то су звијезде коjе баш горе са наступима, са пјесмама и са кариjером - рекла jе пјевачица и додала да би вољела да "Сиктер" запјеваjу и Светлана Цеца Ражнатовић и Драгана Мирковић.

Ниjе jедина Звијезда Гранда коjа jе добила понуду да уђе у риjалити, међутим ниjе се много колебала и донијела jе одлуку без много размишљања.

-Што се тиче риjалитиjа jа имам мишљење да може да донесе неку славу, али мислим да моjе захтјеве они не би испунили. Свакако се Гранд продукциjа не слаже са тим да jа уђем у риjалити, а и не мислим да jе то моj правац за даље. Тамо људи виде како изгледаш физички и када си добро и када си лоше и какав си кад се свађаш. Ниjе проблем ни само у томе jер се jа стварно не фолирам пред камерама и уживо каква сам - таква сам. Само сматрам да то ниjе за мене - искрена jе пјевачица.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 19:18