Brunclik  / - FOTO: NEMANJA KOSTIĆ
17/12/2022 u 17:44 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Zorica Brunclik: U životu samo još nisam dobila nagradu za ljepotu

To mi se nije dalo, kaže folk legenda

Folk zvijezda Zorica Brunclik nedavno je dobila Oskar popularnosti u emisiji „Pesmom za dušu“ i to za najbolji koncert u 2022. godini koji je održan kajem juna na Tašmajdanu.

Pjevačica folk muzikene krije sreću zbog ove prestižne nagrade, ali i otkriva da je dugo priželjkivala neku drugu koji do sada nije dobila.

- Prvi put u karijeri dobijam nagradu za koncert godine. Sve sam prošla, a nisam dobila jedno nagradu za ljepotu, to me nije htjelo. A ovo je jedno veliko priznanje, mada je od koncerta prošlo samo nekoliko mjeseci - kazala je čuvena Zoka. 

Zorica je priznala koliko joj danas prijaju ovakve nagrade nakon toliko godina uspješne karijere i hit pjesama koje su ostale upisane kao evergrin numere u narodnoj muzici.

- Kad mi neko kaže pokloni nisu bitni. Pa kako nije, meni su bitni. Bitni su mi i pokloni i priznanja, ali zavisi koja. Mora da ima neku specifičnu težinu i neko pokriće ta organizacija ili ljudi koji to dodjeljuju - smatra ona. 

Otkrila je i da li je nekada prebrojala koliko je do sada priznanja dobila u karijeri.

- Nisam, ali sam konstatovala da moramo da olobodimo mjesto i da nema gdje da stane ova nagrada. Rekla sam Kemišu da mora da kupi još jednu vitrinu - našalila se Zorica. 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:51