Тара Вилсон, Крис Нот / - Твитер
16/01/2022 u 14:21 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Зверкина жена усликана без бурме и у сузама

До сада је Крис Нота пет жена оптужило за злостављање, а како су се низале оптужбе, тако је и његов, до тада идиличан брак, кренуо силазном путањом

Чувени Зверка готово преко ноћи од омиљеног лика из популарне серије Секс и град постао је најомраженије лице Холивуда.

До сада је Крис Нота пет жена оптужило за злостављање, а како су се низале оптужбе, тако је и његов, до тада идиличан брак, кренуо силазном путањом.

Тара Вилсон се од скандала ријетко појављивала у медијима, те је до сада у јавности била виђена само два пута, али посљедње фотке јасно су показале у каквом је заправо стању.

Видно уплакана покушавала је да се сабере у аутомобилу, а папараци су снимили и да не носи бурму.

Након тога је снимљена док прича преко телефона, а лице је скривала великим начарима и маском. Након што је изашла из оближње продавнице, брзим ходом се вратила у аутомобил и одвезла.

Иначе, Крис Нот Тару је упознао док је држао бар у Њујорку, а вјенчали су се 2012. године након 10 година забављања. Три године раније добили су првог сина Ориона, а 2020. услиједила је још једна принова, син Китс.

Познати пар ријетко се појављивао на црвеним теписима, али су у једном од ранијих интервјуа говорили да су се у почетку много свађали, раскидали и мирили се.

image

Тара Вилсон, Крис Нот

- Инстаграм

Међутим, оставили су све иза њих, и до скоро уживали у мирном и складном животу, све док најприје нису проговориле двије жене и откриле шта су преживјеле од стране некада омиљеног глумца, а потом су се оптужбама придружиле још двије жене, што број жртава заокружује на пет уколико се рачуна и изјава његове некадашње партнерке, манекенке Беверли Џонсон са којом је завршио својевремено на суду и коју је, како је рекла, Нот давио, тукао и пријетио да ће је убити.

Подсјетимо, Крис Нот је отпуштен са CBS-ове ТВ драме "The Equalizer" због оптужби за сексуално злостављање, а челници и из "And Јust Like That..." потврдили су да се неће емитовати епизоде са глумцем, као и да су велике шансе да неће бити друге сезоне серије, а његове колегинице из "Секса и града" стале уз жртве и јавно их подржале.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 10:11