глумац Крис Нот / - MKORISNIK
28/05/2021 u 22:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Звjерка се враћа у Секс и град

Звjеркини обожаваоци могу да предахну, jер jе Крис Нот већ потписао уговор а продуценти овог љета почињу са њим да снимаjу десет полусатних епизода

Звjерка се ипак враћа у Секс и град Нове епизоде сериjе "Секс и град" приказаће како у новим околностима живе 50-годишње приjатељице, а у наставку ће им се придружити и Звjерка, животна љубав Кери Бредшо.

Иако су прве информациjе указивале на то да се глумац Крис Нот (66), односноњегов лик Мр. Биг, неће поjавити у наставку сериjе под именом "И само тако...", ХБО jе потврдио да ће и он бити у сериjи, пише Јутарњи лист.

"Секс и град" jе тешко замислити без љубавне приче између Кери Бредшо, коjу глуми Сара Џесика Паркер и господина Звjерке, али и то jе било могуће, с обзиром на то да се у наставку дефинитивно неће поjавити Саманта, jедан од наjконтроверзниjих ликова у сериjи.

Ипак, Звjеркини обожаваоци могу да предахну, jер jе Крис Нот већ потписао уговор а продуценти овог љета почињу са њим да снимаjу десет полусатних епизода.

– Пресрећан сам jер ће Нот учествовати у снимању нових епизода сериjе. Како бисмо уопште могли да направити ново поглавље без њега? – изjавио jе продуцент Маjкл Патрик Кинг.

Међутим, ниjе познато како су наговорили Нота да одигра улогу у наставку, као и да ли ће се поjавити у свим епизодама.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 09:18