/ Пјесма на дар
12/05/2021 u 10:03 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Божо Bулатовић представио нову нумеру: „Необична” рођендански поклон публици

Увиjек сам волио да поклањам за рођендан, нисам тип да правим неке журке, то jе тако и данас. Зато сам публици поклонио ову пjесму, казао је Булатовић

Црногорски музичар Божо Булатовић обрадовао jе публику за своj рођендан новом нумером. Сингл „Необична” премиjерно jе пуштен синоћ на jутjуб каналу његове издавачке куће Кроациjа рекордс.

– Увиjек сам волио да поклањам за рођендан, нисам тип да правим неке журке, то jе тако и данас. Зато сам публици поклонио ову пjесму, коjа jе доста живахна, гитара jе доминанатна па се надам да ће им се свидjети. Спот jе рађен у филмском студиjу Драгутиновић у Подгорици, имали смо част да званично отворимо снимање у том студиjу. Морам да кажем да нам jе оплеменила спот jедна лиjепа дjевоjка Вања Перовић. Она jе заиста мени необична као лик и поjава, ниjе манекенка, ни фото модел, али jедноставно ми jе увиjек привлачила пажњу неким другачиjим имиџом и лиjепим осмjехом. То jе моjа приjатељица и пристала jе да буде та „необична” у споту. Што се тиче музике радила је провjерена екипа, аранжман Игор Перовић, снимано је у М саунд стидиjу Михе Радоњића, који је свирао и гитаре, док су вокале пјевали Вера Николић и Дарио Маршић, а све је мастеризовано у студиjу у Београду код Оливера Jовановића, заиста сам на краjу задовољан како jе све испало - казао jе Божо.

Атмосфера током снимања је, како каже, била сјајна, око шминке је бринула Ана Мартиновић, а Раде Копривица је као у споту расплесао се камерама по огромном филмском студију. „Необична” има добар ритам, како каже Божо, рефрен који може да се пјева а то јер ваљда и најважније да једна пјесма има да би била слушана. Он jе описао и рефрен нoве пjесме, али и открио да су сви његови стихови на неки начин дио његовог живота.

– Рецимо она другачиjе хода, необична jе кад прича, спава, jедноставно jе необична, то jе препричан рефрен ове пjесме и вjеруjем да ће га публика брзо запамтити jер jе памтљив и необично jедноставан. Моjи стихови су на неки начин дио мог живота или што кажу одгледао сам добар филм па ме нешто инспирисало и препричао сам неку причу коjу сам чуо и видио или jедноставно могу у своjоj глави да замислим ту необичну коjа jе онаква какву бих jа волио да видим необичну дjевоjку каквих jе данас све мање нажалост - казао је Божо.

Вриједан рад Божо ће ускоро крунисати албумом. Како је већ најавио албум је у издавачкој кући Кроација рекордс, а датум ће подијелити са нама кад га и сам добије.

– Најбитније је да су пјесме завршене и да као цјелина имају неку заједничку нит. Све остало радимо без журбе и притисака неким датумима - казао је Божо.

Неће откривати који је следећи сингл којим ће нас почастити, јер није до њега, то је, како каже, „лијепа трка пјесама у којој само једна може бити следећа”.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:53