Наташа Марковић / - фото: A. SLAVKOVIĆ/RAS SRBIJA
12/05/2021 u 20:17 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Звијезда серије "Комшиjа" и "Ургентног центра" Наташа Марковић о тражењу среће, раду на ТВ-у и позоришту

Глумица признаjе да ужива када ради, али и када jе окружена породицом, приjатељима, те jоj осмијех увијек измаме ситнице коjе jоj приреде блиске особе

Шармантна глумица Наташа Марковић, годинама уназад осваjа симаптиjе позоришне и телевизиjске публике своjим улогама, али и харизмом и лакоћом играња. Љубитељи сериjе имали су прилике да jе гледаjу у “Случаjу породице Бошковић”, на РТС-у, где jе играла Даниjелу, а док чека наставак снимања нове сезоне, Наташа jе фокусирана на позориште. Глумица признаjе да ужива када ради, али и када jе окружена породицом, приjатељима, те jоj осмијех увијек измаме ситнице коjе  jоj приреде блиске особе.

– Позориште и телевизиjа су два различита медиjа, али jе посао суштински исти. Средства су мало другачиjа. У позоришту морате да добаците до 17. реда, овдје можете да шапућете на бубицу и да вас сви чуjу. Jедан и други посао су стварно лијепи, ако jе добар сценарио или добар текст у позоришту, ако су квалитетни љjуди око вас и ако jе садржаj коjи вас просто дира онда вам jе лијепо. У суштини волим и jедно и друго. Не правим разлику – каже за “Супер ТВ” о свом послу Наташа Марковић, коjу смо имали прилике да гледамо и у остварењима "Комшиjе" и "Ургентни центар", пише Блиц рс.

Постоjи jедна реплика из сериjе “Случаj породице Бошковић”, када Jелисавета Орашанин изговара: “Вама не смета ни што сте сиромашни, ни што су вам деца таква каква jесу, али ви сте увијек насмеjани”. Да ли jе у приватном животу то наjважниjе?

– У суштини сви се ми трудимо да будемо срећни. Нико нас ни као мале ниjе учио, чак нам ни родитељи нису постављали питање: “Е, да ли си срећан?”. Они наравно чине све да будеш срећан и подразумијеваjу ако завршиш школу, имаш добар посао, то доноси новац, да ћеш бити срећан. Али те то нико не пита. Тако да jе то веома лично питање и то jе jедан индивидуални рад. Срећа ниjе нешто што ти jе дато. Просто мораш да радиш на томе да би био срећан – објаснила је она.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. april 2024 16:59