07/05/2021 u 14:57 h
Željka BojanićŽeljka Bojanić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

У свим општинама образовно-васпитне установе сљедеће седмице редовно раде

У стручним и мјешовитим школама у свим општинама биће омогућена реализација практичне наставе, уз поштовање епидемиолошких мјера

Јавне и приватне образовно – васпитне установе у свим општинама у Црној Гори редовно ће радити наредне седмице, од 10. до 14. маја.

Настава ће се реализовати према моделу који је школа одабрала, у складу са просторним капацитетима и обавезом поштовања епидемиолошких мјера.

-Узимајући у обзир да наставна година за ученике завршних разреда траје до 28. маја 2021. године, ученици деветог разреда основне школе, четвртог разреда гимназије и завршних разреда образовних програма стручног образовања у трогодишњем и четворогодишњем трајању, наставу ће похађати непосредно у школи, без обзира на то који је модел наставе школа одабрала- саопштено је из министраства просвјете, науке, културе и спорта

У стручним и мјешовитим школама у свим општинама биће омогућена реализација практичне наставе, уз поштовање епидемиолошких мјера.

О даљим корацима у организацији наставе, који се предузимају у складу са епидемиолошком ситуацијом и мјерама Министарства здравља, школе и јавност биће благовремено обавијештени.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
20. april 2024 03:41