/ Марко Ковачевић
07/05/2021 u 09:44 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ковачевић: Никшићани данас развлашћују ДПС

На сједници локалног парамента ће се верификовати одборнички мандати, а након тога и предсједник СО. Како сазнаје портал Дана нови градоначелник биће Марко Ковачевић из ДФ-а.

Конститутивна сједница никшићког локалног парламента почеће у 10 сати, а на којој ће вити верификовани одборнички мандати добијени на изборима 14. марта.

Након верификације мандата сједница ће се завршити и сазвати одмах нова, на којој ће бити изабран предсједник Скупштине општине Никшић, сазнаје портал Дан.

Према договору оствареном након избора за предсједника СО биће изабран представник коалиционе листе „Мир jе наша нациjа – Не дамо Никшић”, на челу са Демократама.

Тиме ће дугогодишња владавина ДПС-а, у родном граду предсједника Мила Ђукановића бити окончана и верификована изборна воља Никшићана исказана на изборима, казао је за портал Дан Марко Ковачевић, носилац листе „За будућност Никшића”.

– Никшићани су јасно показали своју вољу на одржаним изборима, и ми ћемо, на основу постигнутог договора, испунити њихову жељу и послати ДПС у прошлост – казао је Ковачевић.

Истакао је да имају јасан и стабилан договор око функционисању власти у граду који ће им пружити прилику да управљају Никшићем како једна власт треба да управља – одговорно.

На основу постигнутом коалиционог договора нови градоначелник Никшића биће Марко Ковачевић из Демократског фронта, чија је листа коју је предводио на изборима освојила 11 мандата.

Б.К.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 23:44