Кривокапић са Сијартом / Саша Матић
06/05/2021 u 14:31 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Кривокапић се састао са Сијартом: Епидемиолошка ситуација све боља

Састанак у Вили Горица

Предсједник Владе Црне Горе Здравко Kривокапић угостио је данас у Вили Горица у Подгорици министра вањских послова и трговине Петера Сијарта.

Kривокапић је истакао да је задовољан због више него успјешног почетка масовне вакцинације, која се спроводи у Црној Гори, као и због све боље епидемиолошке ситуације, која ће омогућити да црногорски туристички посленици остваре планиране резултате у току наступајуће љетње сезоне.

Kривокапић се такође захвалио мађарском министру вањских послова на понуђеној помоћи Црној Гори у набавци вакцина, истакавши да је то још једна подршка коју Мађарска у контитнуитету пружа Црној Гори, како у времену ЦОВИД-19 пандемије, тако и током укупног трајања приступних преговора.

Са Сијартом је, како је саопштено, разговарао су о начину како да унаприједе и прошире билатералну сарадњу у свим областима јер, како су закључили, за то постоји обострани интерес, а што доказују, између осталог, напори које обје стране улажу, како би коначно усагласили текст Споразума са Владом Мађарске о међусобном признавању имунизационих сертификата.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
25. april 2024 19:42