Немања Петровић и Јелена Карлеуша / Приватна архива
07/05/2021 u 16:12 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгоричанин у Звијездама Гранда: Карлеуша ми даје вјетар у леђа

Немања Петровић се музиком бави од четврте године

Подгоричанин Немања Петровић, један од представника Црне Горе у такмичењу Звијезде Гранда публику и жири одушевљава фантастичним гласом, харизмом и шармом, али и имитацијама.

И овог пута прошао је директно са шест гласова, а гледаоци су имали прилику да уживају у извођењу пјесама "Чиjа си" и "Писаћу jоj писма дуга".

– Музиком се бавим од четврте године. Са пет година сам снимио прву пjесму. Снимио сам албум дjечjих пjесама, чак 12 са коjима сам наступао на разним фестивалима и осваjао награде. Поред ниже музичке школе, завршио сам и средњу, па касниjе и Музичку академиjу – каже Немања.

Ово је његово прво озбиљније такмичење, а његов ментор је Јелена Карлеуша.

– Jелена jе посебна особа у сваком смислу те риjечи. Велики човjек. Она ми даjе велику подршку и вjетар у леђа, jер њено познавање музике jе заиста огромно и са великим искуством преноси ми то на наjбољи могући начин. Поред Jелене у тиму jе и Мира Шкорић. Жена коjа има иза себе море хитова и кариjеру коjу само човjек може да пожели. Много се труди да помогне младим надама и добиjам све наjбоље савjете од ње и огромну подршку – истиче Петровић.

Он каже да му пријају лијепи коментари од професионалаца какви су у жирију Звијезда Гранда, а он се труди да буде најбољи и да оправда све то. Нема емисије, а да га Саша Поповић, директор Гранда не замоли да имитира Мила Ђукановића, предсједника Црне Горе.

– Познато jе да људи коjи имаjу добар слух, добро имитираjу. Могу добро да изимитирам доста људи – истиче Немања.

У овогодишњем такмичењу велики је број такмичара из Црне Горе и већина је побрала симпатије публике и жирија. Немања истиче да се подржавају и бодре једни друге. Он нема проблем са тим ко ће му бити противкандидат, јер од такмичења и живота очекује увијек најбоље. Немања има много планова, али не жели да жури и открива детаље.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:53