Џеј Ло и Бен Афлек / IN STYLE
11/05/2021 u 23:04 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Свјетски таблоиди брује: Помирили се Џенифер Лопез и Бен Афлек

Стара љубав заборава нема

Након 17 година, колико је прошло од њиховог раскида, славни глумачки пар Бен Афлек и Џенифер Лопез поново су заједно, пишу свјетски таблоиди.

Чувени Бенифер, како су их још почетком двадесет првог вијека назвали, усликан је од стране папараца на повратку са романтичном одмора, тек што су изашли из приватног авиона у Лос Анђелесу.

Kако пишу страни медији, они су били на путовању у Монтани, у луксузном скијашком одмаралишту, гдје Афлек има кућу.

Ово је други пут да је пар усликан у последње двије недјеље, а прочуло се још раније да је посјећује у њеном дому.

Kако је извор за магазин Пипл рекао, провели су неколико дана на одмору, а све се десило брзо и интензивно, али Џеј Ло је пресрећна.

Ипак, није прошло ни мјесец дана како је Џенифер потврдила раскид вјеридбе са Алексом Родригезом. Алекс је шокиран јер је Џенифер тако брзо прешла преко раскида вјеридбе и дугогодишње везе, а како преноси Е! Неwс, био је увјерен да ће се помирити и порадити на својим проблемима.

Родригез је разочаран, али зато је Афлеку свануло након раскида са 16 година млађом Бондовом дјевојком, глумицом Аном де Армас.

Подсетимо, Лопезова и Афлек су се вјерили 2002. године, па одложили вјенчање неколико дана пред свечани чин, и званично раскинули 2004. године.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
17. april 2024 01:54