Раде Шербеџија / Фото: Танјуг
09/05/2021 u 19:37 h
Aleksandra BoškovićAleksandra Bošković
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Шербеџија: Влада велика нервоза и страх због короне, завршићемо сви на психијатрији

Суочени смо са опасним вирусом који сије страх, тврди прослављени глумац

Прослављени глумац Раде Шербеџија гост је 49. Феста у Београду са филмом "Рибање и рибарско приговарање" у режији Милана Тренца, а у сусрету са новинарима поручио је да морамо одржати ритам живота упркос пандемији.

- Суочени смо са опасним вирусом који мутира и сије страх и смрт по свијету. Погледајте Индију. То је опасан противник који не само својим бактериолошким дјеловањем, већ и посљедицама инфекције уништава људе. Проблем је што тај вирус у великој мјери утиче и на психу човјека. Завршићемо сви по психијатријским болницама. Разбољевамо се сви од других болести јер подлежемо страху и паници - казао је Шербеџија.

Прослављени глумац је позвао све да упркос пандемији покушају да се одупру страху и нервози, преносе Вечерње новости.

- Морамо одржавати ритам својих живота упркос пандемији. Морамо поштовати ритам нашег тијела и духа упркос разорном дејству болести. Зашто би одржзавање филмског фестивала било опасније од црквених литургија и политичких скупова. Честитам још једном организаторима Феста што су упркос свему успjели да нас "часте" филмским фестивалом у којем публика гледа филмове у бииоскопским салама, како и доликује - казао је Шербеџија.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. april 2024 17:16