/ Тиjана Стоjић
16/05/2021 u 10:17 h
Anela ŠabotićAnela Šabotić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Пjевачица Тиjана Стоjић: Наjбоље jе остати досљедан себи

Некад ми саме пjесме долазе сасвим случаjно, сjетим се неких старих хитова, па то одсвирам и отпjевам и онда кажем што не бих снимила, мало да презентуjем и људима, пише "Дан"

Пjевачица Тиjана Стоjић почетком године обрадовала jе публику новим синглом Роман а ускоро ће представити и дуетску нумеру коjу jе урадила са колегом из Словениjе.

-Снимили смо и jедан дио спота тако да се надам да ћемо до краjа маjа то избацити. Пjесму jе урадио Хуса Бит стрит а снимила сам jе са jедним момком из Словениjе коjи jе на почетку кариjере и презадовољна сам сарадњом. Пjесма jе jако лиjепа и морам да кажем да после пjесме Боли боли коjу jе радио Хуса за Ивану Селаков и Гилета а коjа jе прошла феноменално, одлучили смо се да баш он уради за нас. Хуса нас jе иначе и споjио и предложио дует тако да се надам да ће проћи лиjепо као и ова њихова. Прича jе феноменална, ритам jе одличан а и људи су вjеруjем жељни игре и да се мало провеселе после свега што смо преживjели - казала jе Тиjана.

Нисам присталица такмичења

-Никад се нисам приjавила на било коjе музичко такмичење. А било jе толико позива и понуда, жељела сам да идем тежим путем да просто видим да ли могу да се изборим на природан начин да људи препознаjу таj квалитет или не. Заиста сам презадовољна, бар знам да сам све сама постигла, нисам се ескпонирала нигдjе, нити ме jе ко оцjењивао, критиковао и хвалио, сама сам своj критичар.

Она jе вриjеме карантина искористила и за одмор али и за музичке новитете коjе jе пажљиво припремала.

-Радила сам доста на себи, спремала сам неке пjесме, кавере и баш сам искористила то вриjеме да се посветим тим неким стварима, кад jе већ пазуа траjала дуго. План jе да избацимо све кад буде ово готово и таман да буде спремно, надам се ускоро томе. Кад почнемо са наступима биће право вриjеме да се избаце и пjесме и спотови. Сви су жељни забаве и провода, надам се да ће и то да крене брзо - рекла jе пjевачица.

Тиjана jе завршила и музичку академиjу, а како каже, наjвише воли да уз клавир отпjева нешто за своjу душу.

- Некад ми саме пjесме долазе сасвим случаjно, сjетим се неких старих хитова, па то одсвирам и отпjевам и онда кажем што не бих снимила, мало да презентуjем и људима. Има на мом Инстаграм профилу пар пjесама коjе сам одсвирала, али не могу некад да стигнем да то све снимим, средим и поставим. Сви воле да зађу у ту неку приватност па чисто људима да буде занимљиво и да се мало опусте. Снимала сам и неке моjе старе пjесме и избацићу то ускоро - додала jе она.

Пjесма коjа jе обиљежила њено поjављивање на естрадноj сцени jе свакако сингл Поцрвенео, коjа се и данас радо слуша.

-То jе неки моj печат, у мом jе фазону коjи сам кренула далjе да снимам. Заиста jе покупила симпатиjе публике и доста људи ми jе рекло да им jе другачиjа од свега досад што jе обjављено. Драго ми jе да људи осjете ту емоциjу jер jа и кад пjевам све из срца радим и сматрам да треба имати своjу препознатљиву боjу, своj стил. Нисам се никад водила тиме да будем нечиjа копиjа, имитирам неку пjевачицу. Наравно имамо сви узоре, али опет jе негдjе наjбоље остати досљедан себи-казала jе Тиjана.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 20:33