/ SHUTTERSTOCK - Моника и Слобода
13/05/2021 u 11:00 h
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Моника Белучи стиже у Чортановце, а потом и у Требиње

Наjљепша жена свијета биће гост глумачког пара Слободе и Воjина у њиховоj викендици у Србији

Белучи ускоро долази у Србиjу гдје ће провести одмор у викендици Слободе Мићаловић и Воjина Ћетковића. Наиме, jедну од наjљепших жена свијета оваj глумачки пар угостиће у Чортановцима, а потом ће, како је изразила жељу, са њима свратити и у Требиње.

– Моника jе радо прихватила Слободин позив да jе посјети у њеноj кући на обали Дунава у Чортановцима. Рекла jе да ће доћи у Србиjу чим jоj то обавезе дозволе, али Боби jе поменула да би радо отишла и у Требиње, гдје су заjедно снимале неке кадрове филма „На млечном путу” – казао jе добро обавијештен извор.

– Слобода jе обећала да ће jоj испунити жељу, поготово што и сама воли да оде у Требиње. Уколико Моника буде могла да остане десетак дана, Слобода ће jоj показати и броjне знаменитости Београда. Планира да jе одведе и на Калемегданску тврђаву, али и у Скадарлиjу. Упознаће jе и са чарима домаће кухиње, а на мениjу ће бити неизоставни ћевапи и шљивовица. Слобода жели да Моника из Србиjе оде пуна лијепих утисака – завршава извор.

Моника и Слобода су се упознале док су снимале филм „На млечном путу” Емира Кустурице 2014. године, и од тада су у сталном контакту.

– Често се дописуjу преко друштвених мрежа и коментаришу jедна другоj обjаве на Инстаграму. Моники су се Београд и Србиjа баш допали, па jе недавно рекла Боби како би вољела да поново дође. Тада jоj jе Слобода предложила да одмор проведе код ње и Воjина у Чортановицима, гдје имаjу викендицу – открива Информер.

Према писању срепских медија Белучијева је понуду прихватила објеручке .

– Нас двије смо се фантастично сложиле, као да се знамо одувијек, као да смо класне приjатељице. Имам само ријечи хвале за њу, била jе увијек ту као подршка. Волим повишени адреналин на сету, све сцене сам урадила сама, без каскадера. Моника се чудила и говорила ми да нисам циркусант, већ глумица, и да ћу се повриједити. Била jе брижна попут маjке – рекла jе Слобода jедном приликом о Моники Белучи.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
08. april 2024 19:55