Петар Радновић / - фото: WATERPOLO.HU
10/05/2021 u 20:17 h
Nikola JovanovićNikola Jovanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Радановић: Пресудила наша одбрана

Шеф стручног штаба ватерполиста Јадрана очекује рововску борбу у следећој утакмици. Рецепт за одбрану титуле првака Црне Горе су срчаност и дисциплина

Тренер Јадрана, Петар Радановић имао је разлога за задовољство након треће утакмице финала плеј-офа првенства Црне Горе. Његови изабраници су савладали Приморац (8:6) и ставили шампањац на хлађење.

Добро смо ушли у меч, јаком одбраном увукли несигурност у напад противника. Нисмо искористили пар шанси, што је био главни разлог што је било тврдо до полувремена. У трећој четвртини смо пропливали, отворили играча више и стекли убједљиву предност. Касније нас је Приморац изненадио зоном. Када се све сабере, једна рововска борба, исто очекујем и у четвртак. Ово финале је вриједно реномеа бокешког дербија – рекао је Радановић.

Кормилар екипе са Шквера вјерује да његов тим може у следећем мечу да заврши посао.

Ако уђемо срцем и дисциплиновано, сигуран сам да имамо велике шансе да осигурамо још једну титулу првака Црне Горе. Приморац је заслужио респект за борбеност и срчаност, али ћемо дати све од себе да остваримо циљ – додао је Радановић.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
18. april 2024 12:21