Енди Мареј / - Фото: Твитер
08/05/2021 u 09:05 h
ДАН порталДАН портал
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ђоковић ће помоћи Ендију Марију да се врати тенису

Мареј се нада да ће од 17. маја добити вајлд кард за учествовање на турнирима у Женеви или Лиону

Британски медији пишу да ће Енди Мари у недељу тренирати са Новаком Ђоковиц́ем у Риму, преноси Н1.

Шкотски тенисер није играо од почетка марта кад се повукао са турнира Мајамију због повреде препона. Међутим, прегледи нису показали ниједан озбиљан проблем, па се 33-годишњи Британац полао припрема за Ролан Гарос.

Други Гренд Слем године почиње у Паризу 30. маја, али ће Мари прије Отвореног првенства Француске тренирати у главном граду Италије. Како преносе британски медији, он ће у суботу отптовао за Рим гдје ће вјежбати са тенисерима, који ће се такмичити на турниру у овом граду следец́е недеље.

-Желим да вјежбам тамо како бих био међу најбољим играчима. У недељу имам заказан тренинг са (Дијегом) Шварцманом, а поподне са Новаком (Ђоковићем). Желим да играм против најбољих играча, јер мислим да ће ми то помоцћи да брже побољшам игру- рекао је Енди Мари за ББЦ.

Мареј се нада да ће од 17. маја добити вајлд кард за учествовање на турнирима у Женеви или Лиону.

Следецће недеље улази у квалификације за Отворено првенство Француске, јер још  не зна да ли цће му бити понуђена специјална позивница за главни жреб. Француска тениска федерација жели да га види како се такмичи прије него што донесе одлуку.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
24. april 2024 20:47