Романтичари од наредне сезоне у нижем рангу / - Дан
14/05/2021 u 22:10 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Подгорица у Европи, Титоград на прагу друге лиге

Једино што је остало да се ријеши у преостала два кола, колико је остало до краја, јесте други путник у бараж за опстанак, а како сада ствари стоје, најбилижа доигравању за опстанак у елитном друштву је даниловградска Искра

ОФК Титоград на прагу је друге лиге, док је ФК Подгорица изборила наступ на међународној сцени, то је епилог вечерас завршеног 34. кола Црногорске 1. Телеком фудбалске лиге.

Иако је већина ствари одавно јасна, Будућност је шампион, а уз њих на евросцени гледаћемо и Сутјеску, Дечић и још један хит првенства ФК Подгорицу, који ће на љето играти у квалификацијама за Лигу Конференција. Једино што је остало да се ријеши у преостала два кола, колико је остало до краја, јесте други путник у бараж за опстанак, а како сада ствари стоје, најбилижа доигравању за опстанак у елитном друштву је даниловградска Искра, и директни путник у нижи ранг, чему је Титоград најближи.

Резултати

Дечић - ФК Подгорица 0:1

Искра - Будућност 1:1

Jезеро - ОФК Петровац 1:0

Рудар - Сутjеска 0:2

Зета - Титоград 2:1

Највеће разочарење овог првенства, је свакако ОФК Титоград, који ће након више од деценије прволигашког фудбала, од идуће сезоне највјероватније играти у нижем рангу такмичења, иако још увијек имају теоретске шансе за спас у посљедња два кола.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 12:58