Изборили пласман у финале након једанаестераца / - ФСЦГ
11/05/2021 u 23:34 h
Marko StojanovićMarko Stojanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Млађа кадетска репрезентација у финалу турнира „Миљан Миљанић”

Црна Гора ће у финалу играти са Србиjом, коjа jе у полуфиналу савладала Бугарску. Финални меч игра се у четвртак 13. маjа, са почетком у 16:30 часова

Млађа кадетска селекциjа Црне Горе играће у финалу приjатељског турнира ,,Миљан Миљанић”, коjи се одржава у Староj Пазови.

Екипа селектора Радована Каваjе савладала jе Сjеверну Македониjу и то након велике борбе окончане извођењем jеданаестераца.

У регуларном току утакмице ниjе било голова, да би у пенал сериjи „соколи” славили са 6:5. Јунак овог тријумфа је  био голман Петар Бобичић, коjи jе одбранио два ударца са биjеле тачке.

Селектор Каваја је истакао да је утакмица била веома тврда, те да је наша репрезентација имала више успјеха у извођењу пенала.

– И ми и они имали смо шансе за гол у регуларном току, да би затим ми имали више умиjећа и среће у извођењу пенала. Ниjесам презадовољан игром моjе екипе, али свака побjеда jе битна због самопоуздања, поготово у овом узрасту. У сваком случаjу, морамо извући поуке из ове утакмице и на прави начин се спремити финале – истакао jе селектор Каваjа.

Црна Гора ће у финалу играти са Србиjом, коjа jе у полуфиналу савладала Бугарску. Финални меч игра се у четвртак 13. маjа, са почетком у 16:30 часова.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
23. april 2024 13:48