Olivera Injac / -FOTO: GLAVNI GRAD
28/03/2024 u 16:13 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Injac: Očekujem da će memorandum biti usklađen sa koalicionim sporazumom

Nadam se da je harmonizovan sa koalicionim sporazumom koji postoji, dakle unutar vladajuće koalicije na vlasti i svakako ohrabruje što su rekli da ne žele da prave bilo kakve turbulencije u Glavnom gradu, rekla je Olivera Injac

Gradonačelnica Olivera Injac kazala je za Gradsku RTV da vjeruje da se potpisivanje memoranduma Posebnog kluba, URE i Pokreta za promjene neće odraziti na vlast u Podgorici, ističući da se nada da će taj sporazum biti usklađen sa koalicionim sporazumom potpisanim neposredno prije preuzimanja vlasti u Glavnom gradu, te da neće biti razloga za medjusobno nepovjerenje.

– Nisam ga vidjela, ne mogu ga komentarisati. Nadam se da je harmonizovan sa koalicionim sporazumom koji postoji, dakle unutar vladajuće koalicije na vlasti i svakako ohrabruje što su rekli da ne žele da prave bilo kakve turbulencije u Glavnom gradu. Tim je već pozicioniran, krenuli smo sa dobrim stvarima. Nadam se da će kolege prepoznati značaj toga, tim prije što su istakli da se zalažu za napredak Podgorice i naše građane - rekla je Injac.

Injac je istakla da očekuje da će svi raditi zrelo na implementaciji dobrih projekata kao i da će novi sporazum biti usklađen sa koalicionim sporazumom.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
26. april 2024 23:40