/ -
24/04/2024 u 16:05 h
Andrijana Dabanović, Mićko VujisićAndrijana Dabanović, Mićko Vujisić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Odbornici "Bloka 11" sastali se sa Injac: Predlažu 11 inicijativa

Odbornici "Bloka 11" poručili su da očekuju da se što prije uvaži nova politička realnost, odnosno da se omogući adekvatna participacija Pokreta za Podgoricu, kako u skupštinskim radnim tijelima, tako i izvršnoj vlasti

Potpisnici мemoranduma o zajedničkom djelovanju odbornici Građanskog pokreta URA, Pokreta za promjene i Pokreta za Podgoricu sastali su se sa Oliverom Injac, gradonačelnicom Podgorice, a nakon sastanka saopštili da očekuju da se što prije uvaži nova politička realnost, odnosno da se omogući adekvatna participacija Pokreta za Podgoricu, kako u skupštinskim radnim tijelima, tako i izvršnoj vlasti.

 

– Odbornici "Bloka 11" sastali su se danas sa gradonačelnicom Oliverom Injac i na sastanku je bilo riječi o trenutnoj političkoj situaciji u Glavnom gradu i izazovima koji stoje pred lokalnom upravom. Sagovornici su naglasili da je neophodno poboljšati koordinaciju i efikasnost u interesu građana Podgorice. U konstruktivnom dijalogu, odbornici "Bloka 11" poručili su da od gradonačelnice očekuju da utiče da se dinamičnije I efikasnije realizuju predizborna obećanja, što kao lokalna vlast zajedno dugujemo građanima Podgorice. "Blok 11" je najavio da će uputiti gradonačelnici 11 konkretnih inicijativa i da očekuju njihovu hitnu realizaciju - saopštili su odbornici "Bloka 11".

Oni navode da će inicijative ubrzo biti predstavljene i javnosti na konferenciji za novinare.

– Takođe su poručili da očekuju da se što prije uvaži nova politička realnost, odnosno da se omogući adekvatna participacija Pokreta za Podgoricu, kako u skupštinskim radnim tijelima, tako i izvršnoj vlasti. Na taj način bi, smatramo, na adekvatan način preuzeli odgovornost za realizaciju predizbornih obećanja, nekada zajedničke stranke PES. Planiramo da naredni sastanak održimo sa predsjednicom Skupštine Glavnog grada Jelenom Borovinić Bojović - rekli su odbornici "Bloka 11".

 

 

 

 

 

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
01. maj 2024 12:09