/ -FOTO: FSCG
03/05/2024 u 14:56 h
D.P.D.P.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

FSCG kaznio Bokelj: Dvije utakmice pred praznim tribinama

Dva naredna prvenstvena meča na svom terenu u Drugoj ligi Crne Gore, ekipa Bokelja će igrati bez pomoći navijača

-Disciplinska komsija FSCG izrekla je FK Bokelj mjeru odigravanje dvije utakmice na svom igralištu bez prisustva gledalaca, zbog  slabe organizacije utakmice i nereda po završetku utakmice  31. kola Druge lige Crne Gore odigrane između FK Bokelj i FK Kom, čime je počinio prekršaj iz člana 74 stav 3 u vezi stava 1 Disciplinskog pravilnika FSCG. Izrečena disciplinska mjera se izdržava na prvenstvenim utakmicama kojima rukovodi FSCG – saopšteno je iz FSCG.

Takođe, „disciplinci“ su sankcionisali i igrača Koma Opeke Tejiri Mosesa zabranom igranja na jednoj utakmici, zbog  fizičkog napada na gledaoce po završetku utakmice 31. kola Druge lige Crne Gore odigrane između Bokelja i Koma.

Postupajući po prijavama Komisije za takmičenje FSCG, na sjednici održanoj danas, Disciplinska komisija FSCG je izrekla novčanu kaznu FK Berane u iznosu od 600 eura. Razlog je zbog  slabe organizacije utakmice i upotrebe pirotehničkih sredstava na utakmici 31. kola Druge lige Crne Gore protiv Iskre.

Novčanu kaznu će morati da plati i Grbalj i to u iznosu od 400 eura, zbog zanemarivanja obaveza – neizvršenjem dužnosti i obaveza koje propističu iz pravilnika i drugih propisa fudbalske organizacije na utakmici 32. kola Druge lige odigrane protiv Internacionala.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
20. maj 2024 00:42