Tomas Tuhel / EPA-EFE-FOTO: EPA/JUANJO MARTIN
09/05/2024 u 09:43 h
D.M.D.M.
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Tuhel: Nojer neće primiti onakav gol u narednih sto godina

Strateg Bajerna razočaran nakon eliminacije od Reala u polufinalu Lige šampiona

Tomas Tuhel nije krio razočaranje nakon što je minhenski Bajern nesrećno eliminisan u polufinalu Lige šampiona sa dva kasno primljena gola na "Santijago Bernabeuu".

Nema sumnje da je ključni momenat bio prvi gol, kojem je prethodila ogromna greška golmana Manuela Nojera, na šta se osvrnuo i Tuhel u prvoj izjavi posle meča.

- Ovo zaista boli. Trebaće nam vremena da prebrodimo razočarenje, ali sa druge strane ovo je poraz u kome su svi igrači ostavili srce na terenu. Sve je to dio fudbala, nemam šta da zamjerim što se tiče zalaganja, ali normalno je da smo razočarani kada smo bili tako blizu finala. Imali smo toliko povreda, počeli smo sa četiri ofanzivca, ali sva četvorica su morala da napuste teren žaleći se na bol. Imali smo rezultat, bili smo tako blizu, a onda je Manuel Nojer, koji je bio izvanredan i toliko dugo čuvao Bajern, napravio grešku koju neće ponoviti u narednih 100 godina - rekao je Tuhel.

Osvrnuo se i na sporan trenutak u produžecima, kada je Bajernu poništen gol jer je pomoćni sudija prerano podigao ofsajd zastavicu i donio pogrešnu odluku.

- Dobili smo izvinjenje, ali šta nam to vrijedi u ovakvim trenucima? Očigledna je činjenica da Santijago Bernabeu ima poseban uticaj na sudije - prokomentarisao je strateg minhenskog Bajerna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
15. maj 2024 15:24