Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Tužilaštvo ispituje krađu tri mandata * Pred policajkom u Baltića ispalili 60 hitaca * Pokušao da likvidira rođake * Blokirane firme švercera duvana i Šarićevog ortaka * Sitnina * Kako smo iskeširali Cecin dernek
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 04-01-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Milisav Popović, pisac i kolumnista „Dana”:
– Pišem onako kako želim da čitam.

Vic Dana :)

Žena ima muža koji se zove Budimir, a zovu ga Buda.
Zove je švaler telefonom i pita:
- Će da bude nešto noćas?
Ona mu tiho reče:
- Ako Bude bude, neće da bude, ali ako Bude ne bude, će da bude!


Kaže Perica mami: „Mama, tata je opet pijan!” „A otkud ti to znaš?” „Pa eno ga, opet brije ogledalo.”


Kako bi se zvao film „300” da u njemu glumi Čak Noris?
- Jedan!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Ekonomija PREMIJER MARKOVIĆ O DRUGOM BLOKU TERMOELEKTRANE Ne tražimo partnera
Ne tra­ži­mo part­ne­ra za dru­gi blok Ter­mo­e­lek­tra­ne Plje­vlja, kao ni za Elek­tro­pri­vre­du (EPCG), ka­zao je pre­mi­jer Du­ško Mar­ko­vić.
– Ima­mo ozbilj­na i ve­li­ka in­te­re­so­va­nja kre­di­bil­nih part­ne­ra, pa­žlji­vo sa­gle­da­va­mo sva­ko in­te­re­so­va­nje i vje­ru­jem da će­mo već u pr­vom kvar­ta­lu ima­ti ozbilj­ne i sna­žne i pri­mjen­lji­ve od­lu­ke u smi­slu i grad­nje dru­gog blo­ka i re­kon­struk­ci­je pr­vog blo­ka i, na­rav­no, mo­gu­će i no­vog part­ne­ra u Elek­tro­pri­vre­di, ali sa ja­snim ci­ljem da će Cr­na Go­ra po­sli­je du­že vre­me­na ima­ti zna­čaj­no ve­ćin­sko vla­sni­štvo u Elek­tro­pri­vre­di i na taj na­čin omo­gu­ći­ti da kva­li­tet­ni­je kre­i­ra­mo raz­voj­ne po­li­ti­ke u ener­ge­ti­ci – iz­ja­vio je Mar­ko­vić no­vi­na­ri­ma to­kom bo­rav­ka u Bi­je­lom Po­lju.
Pre­mi­jer je pod­sje­tio da je Cr­na Go­ra ima­la me­đu­dr­žav­ni ugo­vor i ozbilj­nu na­mje­ru da sa ta­ko re­no­mi­ra­nom kom­pa­ni­jom kao što je Ško­da Pra­ha re­a­li­zu­je grad­nju dru­gog blo­ka TE, ali da su se u re­a­li­za­ci­ji ugo­vo­ra po­ja­vi­li pro­ble­mi u fi­nan­si­ra­nju pro­jek­ta ko­je je tre­ba­lo da obez­bi­je­di ta kom­pa­ni­ja.
– Ško­di Pra­hi i nje­nim part­ne­ri­ma smo da­li ci­je­lu go­di­nu da pro­na­đu no­vi mo­del fi­nan­si­ra­nja i po­kre­ta­nja ovog pro­jek­ta. Na­ža­lost, ni­je­su uspje­li da to obez­bi­je­de. Elek­tro­pri­vre­da i upra­vljač­ki od­bor je do­bio in­struk­ci­je u kom prav­cu tre­ba da ide, a to zna­či da stva­ra­mo pret­po­stav­ke za obez­bje­đi­va­nje uslo­va za grad­nju dru­gog blo­ka i, na­rav­no, ono što je ve­o­ma va­žno, hit­na re­kon­struk­ci­ja, od­no­sno eko­lo­ška sa­na­ci­ja pr­vog blo­ka, ko­ji će omo­gu­ći­ti rad još dva­de­se­tak go­di­na i, ono što je još va­žni­je, obez­bi­je­di­ti uslo­ve za br­zu to­pli­fi­ka­ci­ju Plje­va­lja – ka­zao je Mar­ko­vić.
Go­vo­re­ći o grad­nji auto­pu­ta, pre­mi­jer je re­kao da se sa­da za sve do­bro­na­mjer­ne u Cr­noj Go­ri vi­še ne po­sta­vlja pi­ta­nje cje­lis­hod­no­sti grad­nje auto­pu­ta po di­o­ni­ca­ma.
– Pri­o­ri­tet­na di­o­ni­ca će otvo­ri­ti Cr­nu Go­ru pre­ma sje­ve­ru i ne sa­mo pre­ma sje­ve­ru ne­go i svom ne­po­sred­nom okru­že­nju. Ona će pod­sta­ći raz­voj sje­ve­ra, pod­sta­ći raz­voj Cr­ne Go­re, ona će omo­gu­ći­ti da mla­di lju­di osta­ju na sje­ve­ru, da do­pri­no­se raz­vo­ju sje­ve­ra, ali i raz­vo­ju Cr­ne Go­re – na­veo je on.
M.N.


Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"