Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
U ratu klanova 13 žrtava * DPS-u uslovi uzmi ili ostavi * Rasvjetljavanje ubistva suština postojanja „Dana” * Osumnjičeni za „Telekom” založio imovinu od 17 miliona eura * Carstvo najljepših pjesama na sceni * Festival rok užitka * U ratu klanova 13 žrtava
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 28-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Ivica Stanković, vrhovni državni tužilac :
– Ne možemo da nađemo zaštićenog svjedoka Z.V., koji je ranije dao iskaz Komisiji za praćenje istraga napada na novinare povodom ubistva Duška Jovanovića.

Vic Dana :)

Zakasni Perica na čas pa ga pita učiteljica:
- Perice, zašto si zakasnio na čas?
Perica:
- Kasno sam krenuo od kuće!
Uciteljica:
- Zašto nisi krenuo ranije?
Perica:
- Bilo je kasno da krenem ranije!

Legla mi je plata ali imam osjećaj kao da je već neko spavao sa njom.

- U ovoj vazi je pepeo moga muža!
- Oh, nisam znala da je umro!
- Ma nije umro, samo je lijen da uzme pepeljaru!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Periskop U NIKŠIĆU POČELI JEDINSTVENI „ROKUMENTARNI DANI“
Festival rok užitka
Festival rok užitka
-„Ro­ku­men­tar­ni da­ni” je­din­stve­na ma­ni­fe­sta­ci­ja, ko­ja se po pr­vi odr­ža­va u Cr­noj Go­ri, po­če­la je u pe­tak uve­če u Nik­ši­ću, a za­vr­ša­va se ve­če­ras. Svo­je­vr­stan fe­sti­val vi­deo i audio rok užit­ka u nik­šić­kom „Bluz bra­ders ba­ru” otvo­rio je bend „MP Trio” sa in­stru­men­tal rok mu­zi­kom, a po­tom su po­sje­ti­o­ci ima­li pri­li­ku da po­gle­da­ju iz­lo­žbu umjet­nič­kih kon­cert­nih pla­ka­ta. Dra­gan Lu­čić, je­dan od or­ga­ni­za­to­ra ma­ni­fe­sta­ci­je, is­ta­kao je da Nik­šić po­red dva iz­u­zet­na mu­zič­ka fe­si­va­la ka­kvi su „Be­dem“ i Lejk fest, pot­pu­no za­slu­žno do­bi­ja i tre­ći, „Ro­ku­men­tar­ne da­ne”, za ko­je će se po­tru­di­ti da po­sta­nu tra­di­ci­o­nal­ni.
– Ro­ken­rol ni­je sa­mo či­sta za­ba­va, ne­go ima još mno­go to­ga iza sve­ga to­ga. Kao i u sva­koj pri­či ovog ti­pa, sve je išlo na „mi­ši­će”, ali smo do­bi­li po­dr­šku od Mi­ni­star­stva kul­tu­re, Pi­va­re „Tre­bje­sa”, fir­me „La­neks”, a ma­ni­fe­sta­ci­ja je uvr­šte­na u Pro­gram po­dr­ške raz­vo­ju kul­tu­re u Nik­ši­ću. Ni­je sve išlo glat­ko, ali se na­da­mo da će­mo i sle­de­ćih go­di­na us­pje­ti da sklo­pi­mo ovu pri­ču po­no­vo – re­kao je Lu­čić.
Za za­vr­šni­cu je pla­ni­ra­na pro­jek­ci­ja čak šest do­ku­men­tar­nih filmo­va, za­tim „Ba­zar mu­zi­ke”, to­kom ko­jeg će bi­ti pred­sta­vlje­ni stri­po­vi, plo­če, sta­re ka­se­te, knji­ge i sta­ra mu­zič­ka opre­ma, a on­da i kon­cert M.O.R.T.-a, ga­ra­žnog ben­da iz Si­nja. Or­ga­ni­za­to­ri ma­ni­fe­sta­ci­je su por­tal „Bu­čan pas” i nik­šić­ka Jav­na usta­no­va „Za­hu­mlje”.B.B.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja portala "Dan on-line" je kažnjivo i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama.

Podaci, tekstovi, fotografije i informacije objavljene na ovom portalu mogu se koristiti isključivo u lične i nekomercijalne svrhe.
Zabranjeno je svako modifikovanje, kopiranje, štampanje, javno prikazivanje i reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno objavljivanje informacija sa ovog portala u komercijalne svrhe, bez pisane saglasnosti "Jumedia mont" d.o.o..

Prenošenje sadržaja portala "Dan-online" dozvoljeno je uz prethodno pribavljeno odobrenje vlasnika prava, uz obavezno navođenje izvora ili linkovanje izvornog sadržaja portala "Dan on-line".

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"