Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Šampiona privodili iako nije bio na protestu * Banović saslušan zbog prebijanja Martinovića * Vukotić saslušan zbog ubistva Đuričkovića * Tužiocu uzalud prijavio prijetnje smrću * Zlatna odiseja u Tivtu * Let za pamćenje * Šampiona privodili iako nije bio na protestu
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 05-11-2015

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
N/A:
N/A

Vic Dana :)

Skidala dva klinca sa interneta Pikasove slike. Tek će jedan od njih:
- Au, al’ su ovome loši drajveri za štampač!

Sjede dva slona pored bazena. Jednom dosadi, pa pita drugog:
- Hoćeš li više to popiti pa da idemo?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport LOVĆEN SIGURAN PROTIV MORNARA U PRVOM MEČU ČETVRTFINALA KUPA Cetinjani na korak od polufinala
Do­brom igrom to­kom či­ta­vog me­ča, fud­ba­le­ri Lov­će­na pre­ki­nu­li su se­ri­ju lo­ših re­zul­ta­ta, po­bi­je­div­ši eki­pu Mor­na­ra sa 3:1, u pr­vom me­ču če­tvrt­fi­na­la Ku­pa. Ce­ti­nja­ni su bi­li nad­moć­ni­ji tim, pa su ostva­ri­li li­je­pu za­li­hu za re­vanš ko­ji će se igra­ti na „To­po­li­ci” 25. no­vem­bra.
– Ne­ću re­ći da sam pre­za­do­vo­ljan jer smo se do­sta mu­či­li, ali sva­ka­ko da eki­pi ko­ja od av­gu­sta ne zna za po­bje­du, ova­ko ne­što pri­ja. Ima­mo pro­ble­ma sa za­vr­šni­com i na­dam se da će­mo to po­bolj­ša­ti u na­stav­ku šam­pi­o­na. Ima­mo do­bar re­zul­tat pred re­vanš, ali da­le­ko od to­ga da je sve ri­je­še­no - re­kao je na­kon po­bje­de tre­ner ce­tinj­skot ti­ma Dra­gan Đu­ka­no­vić.
Lov­ćen je po­veo već u 3. mi­nu­tu. Na­kon cen­tar­šu­ta Lu­ke Vu­ja­no­vi­ća, ne­spret­no je re­a­go­vao Đor­đe Voj­vo­dić i po­go­dio mre­žu svo­ga go­la – 1:0. Ce­ti­nja­ni su i na­kon go­la na­sta­vi­li istim tem­pom, a no­ve šan­se vi­đe­ne su u 11. ka­da je Fla­vio po­ku­šao i u 15. mi­nu­tu ka­da je Mi­loš Đa­lac bio ne­do­volj­no pre­ci­zan. Ka­zna za pro­ma­ša­je sti­gla je u 20. mi­nu­tu. Na cen­tar­šut Si­ni­še Gra­ov­ca, do­bro je re­a­go­vao Ja­pa­nac Kim Jung, po­slav­ši lop­tu gla­vom iza le­đa ču­va­ra mre­že do­ma­ćih. Ipak, iz­jed­na­če­nje ni­je po­re­me­ti­lo do­ma­će ko­ji su sve­ga tri mi­nu­ta ka­sni­je sti­gli do no­vog vođ­stva. Sjaj­nu asi­sten­ci­ju Bla­ža Pe­ru­to­vi­ća is­ko­ri­stio je Đa­lac – 2:1. Ofan­zi­va Lov­će­na se na­sta­vi­la i na­kon to­ga, a go­sti ni­su ima­li ni­ka­kav re­cept za to. Bra­zi­lac Fla­vio Bek Žu­ni­or je od­lič­no re­a­go­vao u 34. mi­nu­tu, na od­bi­je­nu lop­tu, po­slav­ši je sa 25 me­ta­ra u gol go­stu­ju­ćeg ti­ma za 3:1.
U dru­gom di­je­lu, vi­đe­na je ista sli­ka, Lov­ćen je na­pa­dao a go­sti su ne­što vi­še po­ku­ša­li iz kon­tra na­pa­da. Za­hva­lju­ji­ći gol­ma­nu Ma­son­či­ću, Ba­ra­ni su sa­ču­va­li ba­rem mi­ni­mal­ne šan­se da se pla­si­ra­ju u po­lu­fi­na­le Ku­pa.
– Za­slu­že­na po­bje­da Lov­će­na. Mi se okre­će­mo pr­ven­stvu, jer su šan­se za pro­laz mi­ni­mal­ne. Na­dam se bo­ljoj par­ti­ji u su­bo­tu ka­da igra­mo na na­šem te­re­nu za bo­do­ve – re­kao je Ru­dolf Mar­čić, stra­teg Mor­na­ra.
L.M.

lovćen 3:1 mornar

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"