Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Vozio ubicu da likvidira Strugara * I ja i poslanički mandat ostajemo u SNP-u * Gone nepodobne, a žmure na milionske dugove * Boreta osuđen poslije 18 godina * Vozio ubicu da likvidira Strugara * Bulevar ženskih tajni * Pjevao u 52 grada širom Amerike
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 26-05-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Edin Koljenović, koordinator programa u Građanskoj al.:
Zakon mora jednako da važi za sve.

Vic Dana :)

N/A







Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport SINDIKAT PROFESIONALNIH FUDBALERA CRNE GORE PROGLASIO NAJBOLJI TIM „TELEKOM“ 1. CFL U SEZONI 2016/2017
Od Mijatovića do Đalovića
Od Mijatovića do Đalovića Fudbaleri koji nastupaju u crnogorskim klubovima odlučili da je najbolji igrač lige Igor Ivanović iz Sutjeske
Sin­di­kat pro­fe­si­o­nal­nih fud­ba­le­ra Cr­ne Go­re ju­če je, če­tvr­tu go­di­nu za re­dom, pro­gla­sio naj­bo­lji tim „Te­le­kom“ Pr­ve cr­no­gor­ske li­ge, a po pr­vi put i naj­bo­ljeg igra­ča u se­zo­ni ko­ja je na iz­ma­ku. U ovo­di­šnjem iz­bo­ru uče­stvo­va­li su igra­či pr­vo­li­ga­ških klu­bo­va, tač­ni­je njih 197 iz 12 klu­bo­va, ko­ji su u for­ma­ci­ji 4-3-3 od­lu­či­li da je u se­zo­ni 2016/2017 naj­bo­lji tim iz­gle­da ova­ko: Mi­lan Mi­ja­to­vić (De­čić) – Mom­či­lo Ras­po­po­vić (Bu­duć­nost), Igor Vu­ja­čić (Ze­ta), Mi­loš Ba­krač (Su­tje­ska), Ri­sto Ra­du­no­vić (Bu­duć­nost) – Go­ran Mi­loj­ko (Ze­ta), Ste­van Ko­va­če­vić (Su­tje­ska), Dra­ško Bo­žo­vić (Ru­dar) – Igor Iva­no­vić (Su­tje­ska), Bo­jan Bo­žo­vić (Su­tje­ska), Ra­do­mir Đa­lo­vić (Bu­duć­nost).
- Ovo je če­tvr­ta go­di­na uza­stop­no da or­ga­ni­zu­je­mo iz­bor naj­bo­ljeg ti­ma i tru­di­mo se da sva­ke go­di­ne bu­de bo­lje. Ove go­di­ne smo uve­li i iz­bor naj­bo­ljeg igra­ča li­ge i to će u bu­duć­no­sti po­sta­ti tra­di­ci­ja – re­kao je Želj­ko Ja­no­vić, pred­sjed­nik Sin­di­ka­ta Pro­fe­si­o­nal­nih fud­ba­le­ra Cr­ne Go­re.
Ka­da je u pi­ta­nju naj­bo­lji igrač, na­gra­da je oti­šla u ru­ke Igo­ra Iva­no­vi­ća, fud­ba­le­ra Su­tje­ske. Br­zo­no­gi fud­ba­ler do­bio je naj­vi­še gla­so­va svo­jih ko­le­ga – 46 i za­slu­že­no po­nio epi­tet naj­bo­ljeg. Iza nje­ga na­šli su se Dra­ško Bo­žo­vić (36), Ra­do­mir Đa­lo­vić (19), Go­ran Vu­jo­vić (17)… Na­gra­du mu je uru­čio biv­ši se­lek­tor fud­bal­ske re­pre­zen­ta­ci­je Cr­ne Go­re Bran­ko Br­no­vić.
- Htio bih da se za­hva­lim fud­ba­le­ri­ma ko­ji su gla­sa­li za me­ne, mo­jim sa­i­gra­či­ma i struč­nom šta­bu, da ni­je bi­lo njih ne bi bi­lo ni ove na­gra­de. Ta­ko­đe, že­lio bih da se za­hva­lim i Sin­di­ka­tu, ko­ji je ovim iz­bo­rom pre­po­znao ono što mi ra­di­mo to­kom se­zo­ne – is­ta­kao je Igor Iva­no­vić.
D.P. 


Gla­so­vi - tim
go­di­ne
Gol­ma­ni
Mi­lan Mi­ja­to­vić 71
Mla­den Bo­žo­vić 40
La­zar Ca­re­vić 22
Da­mir Lju­lja­no­vić 11
Mi­loš Dra­go­je­vić 7
Od­bra­na
Mom­či­lo Ras­po­po­vić 82
Ri­sto Ra­du­no­vić 75
Igor Vu­ja­čić 55
Mi­loš Ba­krač 50
Mir­ko Ra­di­šić 24
Dra­gan Gri­vić 31
Mi­loš La­kić 19
Ve­zni red
Dra­ško Bo­žo­vić 84
Ste­van Ko­va­če­vić 66
Go­ran Mi­loj­ko 45
Mar­ko Bur­za­no­vić 36
De­ni Hoč­ko 35
Mir­ko Ra­i­če­vić 28
Al­din Adžo­vić 17
Alek­san­dar Ma­ca­no­vić 12
Na­pad
Ra­do­mir Đa­lo­vić 75
Bo­jan Bo­žo­vić 65
Igor Iva­no­vić 58
Go­ran Vu­jo­vić 50
Ša­le­ta Kor­dić 31
Vu­le Vu­ja­čić 19
Ni­ko­la Kr­sto­vić 14
Alen Me­lu­no­vić 12

Gla­so­vi - igrač se­zo­ne

Igor Iva­no­vić 46
Dra­ško Bo­žo­vić 36
Ra­do­mir Đa­lo­vić 19
Go­ran Vu­jo­vić 17
Ša­le­ta Kor­dić 15
Mi­lan Mi­ja­to­vić 6
Bo­jan Bo­žo­vić 5
Mar­ko Bur­za­no­vić 4
Go­ran Mi­loj­ko 2
Ri­sto Ra­du­no­vić 2
Zo­ran Pe­tro­vić 1
Alek­san­dar Ma­ca­no­vić 1

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

 



 

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"