Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Najveći izazov Crne Gore je suočavanje s korupcijom * Spremni za privremenu radnu grupu bez prekida bojkota * Milo troši 150 hiljada više od Filipa * Povrijeđena tri đaka i pomoćnik direktora * Kineski razarač „otjerao” američki * Politički fundamentalizam * Plakati sramote
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 03-10-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Srđa Keković, generalni sekretar USSCG:
– Ako ne nađemo kompromis s Vladom oko rješenja za nacrt zakona o penzijskom i invalidskom osiguranju, tražićemo referendum.

Vic Dana :)

Negdje na sjevernom Atlantiku...
- Kapetane! Imam dvije vijesti, lošu i dobru. Sa kojom da počnem?
- Da čujem prvo lošu.
- Naletjeli smo na ledeni brijeg i uskoro ćemo potonuti!
- Sto mu ajkula! Šta je onda dobra vijest!?
- Dobićemo jedanaest Oskara...
Kaže žena mužu:
– Srećo, moram nešto da ti kažem. Znam da se brak zasniva na povjerenju i zato sam odlučila da ti priznam da uopšte ne razlikujem boje.
– U redu je, dušo, i ja sam već mislio da ti priznam da sam crnac.
Muž se vraća kući sa pogreba svoje žene. Iznenada, s krova jedne kuće pored koje je prolazio, pred noge mu padne cigla. On pogleda u nebo i reče:
- Ah draga, pa već si stigla gore.Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport CRVENA ZVEZDA NA „PARKU PRINČEVA” VEČERAS (18.55) IGRA PROTIV PSŽ-A MEČ DRUGOG KOLA LIGE ŠAMPIONA
Žele da ostave dobar utisak
Žele da ostave dobar utisak Znamo dobro ko je Nejmar i u svakom slučaju mislim da je PSŽ skup fenomenalnih pojedinaca – istakao je trener „crveno-belih” Vladan Milojević
Pred fud­ba­le­ri­ma Cr­ve­ne zve­zde ve­če­ras je naj­te­že go­sto­va­nje u Li­gi šam­pi­o­na ove se­zo­ne. „Cr­ve­no-be­li” će u me­ču 2. ko­la grup­ne fa­ze naj­e­lit­ni­jeg klup­skog tak­mi­če­nje igra­ti na „Par­ku prin­če­va” pro­tiv PSŽ-a, jed­nog od glav­nih fa­vo­ri­ta za osva­ja­nje ovo­go­di­šnje Li­ge šam­pi­o­na.
Šef struč­nog šta­ba be­o­grad­skog klu­ba Vla­dan Mi­lo­je­vić je, dan uoči go­sto­va­nja Pa­ri­ža­ni­ma, po­ru­čio da vje­ru­je u svo­je iza­bra­ni­ke i da je po­no­san što su klub vra­ti­li gdje mu je i mje­sto.
–Igra­mo pro­tiv ri­va­la o ko­jem ne tre­ba pre­vi­še tro­ši­ti ri­je­či, ne­ma mno­go to­ga što bih re­kao a da ni­je već re­če­no. Pa­ri Sen Žer­men je pro­tiv­nik ko­ji za­slu­žu­je svo po­što­va­nje svjet­skog fud­ba­la i ne sa­mo da je fa­vo­rit u gru­pi sa Li­ver­pu­lom, već i me­đu glav­nim kan­di­da­ti­ma za osva­ja­nje Li­ge šam­pi­o­na. Že­lje­li smo da igra­mo Li­gu šam­pi­o­na, i pro­šle i ove se­zo­ne ima­mo uz­la­znu pu­ta­nju što se ti­če evrop­skih utak­mi­ca i to me ja­ko ra­du­je. Ve­li­ka je čast i me­ni i igra­či­ma što smo uspje­li da ova­ko ve­li­ki klub sa Bal­ka­na, mo­žda i naj­ve­ći, do­ve­de­mo da igra ova­ko ve­li­ku utak­mi­cu – re­kao je Mi­lo­je­vić na ju­če­ra­šnjoj kon­fe­ren­ci­ji za no­vi­na­re u Pa­ri­zu.
Mi­lo­je­vić od­lič­no zna sve kva­li­te­te pro­tiv­ni­ka u dru­gom ko­lu Li­ge šam­pi­o­na.
– Zna­mo do­bro ko je Nej­mar i u sva­kom slu­ča­ju mi­slim da je PSŽ skup fe­no­me­nal­nih po­je­di­na­ca. Ne bih bi­lo ko­ga iz­dva­jao, to je od­li­čan tim i kao ko­lek­tiv. Do­bro je vo­đen od stra­ne mla­dog tre­ne­ra To­ma­sa Tu­he­la ko­ji pra­vi fe­no­me­nal­ne re­zul­ta­te i spa­da u sam vrh tre­ner­skog po­sla. Bi­lo bi po­gre­šno ako bi se igra svo­di­la sa­mo na uči­nak jed­nog igra­ča. Tu­hel do­la­zi je i sa Majn­com i sa Bo­ru­si­jom Dort­mund, oda­bi­rom br­zih igra­ča i ja­kim pre­sin­gom, po­ku­ša­vao da što pri­je do­đe do po­sje­da u pro­tiv­nič­koj od­bram­be­noj tre­ći­ni. To je nji­hov stil i to ne­će mi­je­nja­ti ni pro­tiv nas. Mi ima­mo je­dan plan i vi­dje­će­mo sa­mo što se ti­če oda­bi­ra igra­ča u ka­kvom će­mo sa­sta­vu iza­ći na te­ren – is­ta­kao je Zve­zdin tre­ner.
Meč na „Par­ku prin­če­va” po­či­nje u 18.55 sa­ti.D.P.

Bo­a­ći ostao u Be­o­gra­du

Cr­ve­na zve­zda će ve­če­ras u Pa­ri­zu na­stu­pi­ti osla­blje­na. U eki­pi ne­će bi­ti Rič­mon­da Bo­a­ći­ja, ko­ji zbog po­vre­de zad­nje lo­že, ni­je ni ot­pu­to­vao sa eki­pom.
Ot­ka­ko se vra­tio iz Ki­ne, Bo­a­ći je od­i­grao tri me­ča i po­sti­gao tri po­got­ka, dva Rad­ni­ku i je­dan Par­ti­za­nu, a sa­mo pro­tiv Na­po­li­ja ni­je se upi­sao u stri­jel­ce.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"