Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Dan poslije Milove pobjede isplatili 240 hiljada eura pomoći * U subotu na protestu svih 39 poslanika * Posao dogovorili Milo i Berluskoni * Barović u minusu 5,4 miliona eura * Ostvarićemo azbuku demokratije * Ostvarila muzičke snove * Bregzit moguć ako podržite sporazum
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 28-03-2019

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Andrija Mandić, predsjednik Nove srpske demokratije:
– Sudskim procesom za „državni udar" upravljaju oni koji su pokrali izbore 2016. godine – DPS i režim Mila Đukanovića.

Vic Dana :)

Mujo otišao od kuće s jaranima i nema ga danima, pa ga Fata počne tražiti. Obiđe sve kafane, Muja niotkuda, napokon ga nađe kod Hasa kako kocka.
Ljuta i ogorčena, tresne ga po glavi:
- Pa b’dalo jedna, danima te kuć’ nema, djeca plaču gladna... pa nemaš srca, majke mi!
Mujo joj zalijepi šamar:
- Šuti, bona, ne otkrivaj mi karte!!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Sport - datum: 2019-03-27 MLADA RERPEZENTACIJA CRNE GORE IGRALA NERIJEŠENO U ATINI PROTIV GRČKE
Pobjedu ispustili u nadoknadi
Mlada reprezentacija Crne Gore Pobjedu ispustili u nadoknadi Grčka – Crna Gora 1:1 (0:0)
Sta­di­on: „Ge­or­gi­os Ka­ma­ras” u Ati­na. Stri­jel­ci: La­tru­dis u 90+3. za Grč­ku, a Vu­ko­tić u 56. mi­nu­tu za Cr­nu Go­ru.
Cr­na Go­ra: Po­po­vić, Pe­šu­kić, Mi­lić, Fi­li­po­vić, Mar­ko­vić (od 70. Bu­ba­nja), Ma­le­še­vić, Osma­jić (od 46. Ma­ro Mi­lič­ko­vić), Vu­ko­tić, Sken­de­ro­vić (od 46. Se­ku­lić), Vu­či­će­vić (od 46. Kr­nić), Kr­sto­vić (od 84. Kor­dić).
Grč­ka: Ster­ja­kis, Ni­ko­lau, Di­mi­triu (od 46. La­tru­dis), Evan­ge­lu, Apo­sto­la­kos, Oiko­no­mi­dis (od 46. La­kas), Cin­ga­ras, Ja­nu­cos, Ro­si, Ka­be­cis (od 65. Du­vi­kas), Vru­si (od 75. Var­kas).
Mla­da re­pre­zen­ta­ci­ja Cr­ne Go­re igra­la je ju­če u Ati­ni ne­ri­je­še­no 1:1 pro­tiv od­go­va­ra­ju­će se­lek­ci­je Grč­ke. Tim ko­ji Mi­o­dra­ga Vu­ko­ti­ća bio je su mno­go bo­lji ri­val u utak­mi­ci od­i­gra­noj u Ati­ni, ali su bez po­bje­de osta­li u tre­ćem mi­nu­tu su­dij­ske na­dok­na­de.
– Igra­li smo pro­tiv ve­o­ma kva­li­tet­ne eki­pe i mo­gu da bu­dem za­do­vo­ljan na­šom par­ti­jom. Za­do­vo­ljan sam za­la­ga­njem i od­no­som pre­ma igri na­ših igra­ča, ali osta­je žal što ni­je­smo po­bi­je­di­li jer bi to bi­la pra­va na­gra­da za sve ono što su pru­ži­li na ovoj utak­mi­ci. Ovaj pri­mlje­ni gol u po­sled­njim tre­nu­ci­ma utak­mi­ce tre­ba da nam bu­de po­u­ka da nam se ta­kve stva­ri ne smi­ju de­ša­va­ti u kva­li­fi­ka­ci­ja­ma. Gle­da­ju­ći pret­hod­ni pri­ja­telj­ski meč sa Pa­na­ti­na­i­ko­som i ovo oku­plja­nje, mo­ram bi­ti za­do­vo­ljan jer igra­či po­ka­zu­ju da pri­hva­ta­ju oba­ve­ze i za­htje­ve struč­nog šta­ba – ka­zao je se­lek­tor Vu­ko­tić.
„Cr­ve­ni” su po­ve­li u 56. mi­nu­tu. Mar­ko Mi­lič­ko­vić je iz­veo kor­ner, a Ili­ja Vu­ko­tić je gla­vom za­tre­sao mre­žu do­ma­će se­lek­ci­je. Gr­ci su u su­dij­skoj na­dok­na­di do­šli do je­di­ne po­volj­ne šan­se, ko­ju su i is­ko­ri­sti­li da iz­bjeg­nu po­raz. Na­kon gu­žve u še­sna­e­ster­cu Cr­ne Go­re, La­tru­dis je bio pri­se­ban i po­go­dio za ko­na­čan re­zul­tat.D.P.

Komentari

Komentari se objavljuju bez zadrške.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj će biti izbrisan u najkraćem roku čim bude primijećen ili prijavljen, a autori spornog komentara rizikuju da budu prijavljeni nadležnim institucijama.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"