/ - FOTO RTCG: ULCINJ
04/09/2023 u 16:49 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ulcinj:Buka i nedostatak parkinga najveći problemi, podnešeno 1200 kazni

Prema izvještaju koji je 31. avgusta objavio načelnik Komunalne policije tog grada Amir Mehmeti, ova sezona je bila prilično izazovna za tu opštinsku službu

Najveći komunalni problemi u Ulcinju su buka i nedostatak parkinga, navodi se u izvještaju Komunalne policije. Oni su, kako su saopštili, proteklih mjeseci podnijeli 1200 kazni.

Prema izvještaju koji je 31. avgusta objavio načelnik Komunalne policije tog grada Amir Mehmeti, ova sezona je bila prilično izazovna za tu opštinsku službu.

Kako navodi portal UL info, buka i nedostatak parking mjesta opisani su kao najveći teret sa kojim su se suočavali proteklih mjeseci.

Mehmeti je, između ostalog, rekao da je izrečeno ukupno 169 kazni za narušavanje reda, 36 za buku, 21 za građevinske radove u zakonom zabranjenom periodu. Za nepropisno parkiranje kažnjeno je 859 vozača, dok je 130 vozila uklonjeno uz pomoć “pauka” kako bi se poboljšao protok saobraćaja u gradu tokom sezone.

Problem su, kako je dodao, i nelicencirani taksisti, od kojih je 18 kažnjeno od strane ove institucije zbog nezakonitog poslovanja.

 

(ul.info)

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
16. maj 2024 10:28