DEMOKRATE, DEMOKRATSKA CRNA GORA / - DEMOKRATE, DEMOKRATSKA CRNA GORA
12/06/2024 u 21:52 h
Andrijana DabanovićAndrijana Dabanović
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
Slušaj vijest
StoryEditor

Demokrate odgovorile DPS-u: Na koji način pobjeđujete savjest pominjanjem Vodovoda

Pitamo se, kako Skaj partija nakon uništavanja svega čega su se njihovi kadrovi dohvatili i nakon dovođenja u pitanje opstanka brojnih preduzeća može na ostavke pozivati ljude koji taj ponor pokušavaju da saniraju, navode Demokrate

Na reakciju kluba odbornika DPS- a koji su trazili ostavku direktora Vodovoda Aleksandra Nišavića zbog slučaja plave vode na Kućama Rakića reagovale su Demokrate.

- Prije nego se osvrnemo na politički aspekt, kolege iz Skaj partije moramo da pitamo na koji način pobjeđuju savjest kada se odluče oglasiti po pitanju podgoričkog Vodovoda, preduzeća u kome je nakon njihove pohare Podgorice naslijeđeni dug bio 6 miliona eura, dok je za prethodnih 15 godina njihove bezobzirne vlasti otpisano 17,3 miliona eura potraživanja od kupaca, dok su njihove sistematizacije predviđale više direktora nego li radnika. Pa se pitamo, kako Skaj partija nakon uništavanja svega čega su se njihovi kadrovi dohvatili i nakon dovođenja u pitanje opstanka brojnih preduzeća može na ostavke pozivati ljude koji taj ponor pokušavaju sanirati navode Demokrate.  

image

PLAVA VODA

- PLAVA VODA

S obzirom da očigledno kolegama ni 30 godina vlasti nije bilo dovoljno da nauče nadležnosti preduzeća, podsjetićemo ih, navode u saopstenju, da, kako je i gospodin Nišavić saopštio, Vodovod Podgorica nema dodirne tačke sa incidentom na području Kuća Rakića, jer su u njegovoj nadležnosti pumpne stanice u kojima je voda bila ispravna, dok je Vodovod Tuzi nadležan za mrežu na kojoj je došlo do ovakvog incidenta.

DPS: Direktor Vodovoda da podnese ostavku zbog antifriza iz česme

- A da posjedujete i minimum moralne i etičke odgovornosti, posebno ne bi javno pominjali preduzeće čija ste pumpna postrojenja, nakon tornada zvanog DPS, ostavili u katastrofalnom stanju, zapuštena, a u iste nije ulagano godinama. Znamo da je zaljubljenicima u Skaj i korupciju teško shvatiti da neko nesebično voli svoj grad i da je spreman da se suoči sa katastrofalnim zatečenim stanjem u gradskim preduzećima, a da pritom preduzeće kojim upravlja ne gleda kao partijsku ćeliju i izborni štab DPS-a i stjecište obezbjeđivanja potpisa sigurnih glasova, već da  ga posmatra kao razvojnu šansu grada koja je ostvariva bez obzira na debeli minus i pustoš koji ste za sobom ostavili. I za kraj ne brinite za gradska preduzeća. Uvjeravamo vas da su sigurna dok ste vi u opoziciji - navode Demokrate.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu

Izdvojeno

21. jul 2024 19:40