Fudbalska utakmica između Vlade i Skupštine Crne Gore / - FOTO: DAN
17/02/2024 u 10:03 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Skupština nakon penala pobijedila Vladu

Humanitarna utakmica je odigrana na Stadionu malih sportova u Podgorici

Ekipa Skupštine bila je bolja od Vlade u humanitarnoj fudbalskoj utakmici, koja se u Podgorici igrala povodom 100 dana rada Vlade. Penali su odlučili konačan rezultat (6:5), a regularni dio meča završen je 2:2.

Utakmica je odigrana pred malim brojem gledalaca, odziv nije bio veliki. 

Strijelci za Vladu su bili Momir Jauković i Miloš Marković, a za Skupštinu Miloš Pižurica i Jasmin Bojadžić.

Nakon što je Dejan Savićević odsvirao kraj utakmice pristupilo se izvođenju penala penala, a uspješniji su bili igrači Skupštine koji su realizovali četiri kaznena udarca, dok su predstavnici Vlade precizni bili tri puta.

Na kraju rezultat je bio i manje važan jer je utakmica bila humanitarnog karaktera, a nakon toga je uslijedilo završno slikanje i druženje.

 

Za tim Skupštine igrali su poslanici Miloš Pižurica, Bogdan Božović, Artan Čobi, kao i Martin Popović, Vladimir Bulatović, Stanišić Boban, Jasmin Bojadžić i Rusmin Radič.

Za tim Vlade igrali su potpredsjednik Vlade Dragoslav Šćekić, Momir Jauković, Petar Kovačević, Sergej Mučalica, Nermin Šabotić, Zdravko Đoković, Milan Mitrović, Željko Aleksijević, Vlaović Lazar, Igor Striković, Miloš Marković, Naim Đokaj, Miroslav Cimbaljević i Vuk Žižić.

Utakmica je počela oko 11 sati, a zakazao je potpredsjednik Vlade za demografiju i mlade i ministar sporta i mladih Dragoslav Šćekić.

Humanitarna utakmica je odigrana na Stadionu malih sportova u Podgorici, a prikupljena sredstva biće opredijeljena za Institut za bolesti djece u Podgorici.

Na utakmici su sudili predsjednik Ustavnog suda Milorad Gogić, rektor Univerziteta Crne Gore Vladimir Božović, predsjednik Fudbalaskog saveza Crne Gore Dejan Savićević i generalni direktor Javnog servisa Boris Raonić.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 03:28