Ćabi Alonso / -FOTO: BAJER LEVERKUZEN
23/05/2024 u 11:27 h
Dan portalDan portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Alonso: Nismo planirali da imamo loš dan, nije nam se dalo

Trener Bajera sportski čestitao Atalanti na osvajanju Lige Evrope

Trener fudbalera Bajera Ćabi Alonso izjavio je da je Atalanta zasluženo osvojila Ligu Evropa i dodao da je ponosan na sve što je ekipa iz Leverkuzena ostvarila ove sezone.

Fudbaleri Atalante osvojili su sinoć Ligu Evropa, pošto su u finalu u Dablinu pobijedili Bajer 3:0.

Ovo je bio prvi poraz ekipe iz Leverkuzena u sezoni u svim takmičenjima.

- Nismo planirali da imamo loš dan, ali nam nije bilo suđeno. Nismo uspjeli da realizujemo neke stvari za koje smo se pripremali. Nismo riješili situacije jedan na jedan, duele... Došao je kraj našem nizu bez poraza. Čestitam Atalanti, zaslužila je pobjedu. Nije se radilo o taktici, bili su bolji i pojedinačno i ekipno - rekao je Alonso za TNT Sports.

Bajer je ove sezone osvojio Bundesligu, a ima priliku za još jedan trofej, pošto će u finalu Kupa Njemačke u subotu igrati protiv Kajzerslauterna.

- Poraz definitivno boli, ali moramo da ga iskoristimo na pozitivan način. U subotu nas čeka još jedno finale, pokušaćemo da izvučemo pouku iz ovog poraza. Nevjerovatno je ono što smo mi uradili ove sezone, moramo da budemo ponosni. Imali smo veliku priliku da produžimo niz i dali smo maksimum. Međutim, to nije bilo dovoljno. Svi smo morali bolje, ali i ja kao trener - dodao je Alonso.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
12. jun 2024 17:37