Aleksa Bečić / - VLADA CRNE GORE
26/03/2024 u 23:09 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Bečić: Gdje god bili, kako god se zvali i kom god klanu pripadali, ruka pravde će vas stići

Zamjenik premijera i koordinator BOK-a Aleksa Bečić pohvalio je večerašnju akciju hapšenja Igora Krstovića, poručujući da bezbjednosni sektor pokazuje na svakom koraku svoju snagu.

- Pohvaljujem još jednu hrabru i odlučnu akciju Sektora za borbu protiv kriminala u saradnji sa Specijalnim policijskim odjeljenjem i OB Budva, koja je večeras rezultirala hapšenjem jednog od bjegunaca od pravde koji slovi za visokorangiranog pripadnika jednog od kriminalnih klanova. Bezbjednosni sektor pokazuje na svakom koraku svoju snagu i riješenost države, tako da je poruka vrlo jasna svim bjeguncima od pravde i učiniocima krivičnih djela, saopštio je Bečić.

Gdje god bili, kako god se zvali i kom god klanu pripadali, ruka pravde će vas stići jer više nema igranja sa državom, poručio je on.

- Uz sve izazove i opstrukcije, nastavljamo sa odličnim rezultatima i  brojnim akcijama bezbjednosnog sektora, ponosan i zahvalan brojnim časnim i hrabrim službenicima bezbjednosnih struktura koji i večerašnjom i brojnim drugim akcijama pokazuju kako se služi državi i bori protiv organizovanog kriminala, zaključuje Bečić.

Šaranović nakon hapšenja Krstovića: Naše službe djeluju odlučno i bez kompromisa

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:49