Danilo Šaranović / - MUP
26/03/2024 u 22:42 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Šaranović nakon hapšenja Krstovića: Naše službe djeluju odlučno i bez kompromisa

Uspješno lociranje i hapšenje međunarodno traženog visokorangiranog člana kriminalnog klana, rezultat je izuzetne saradnje i profesionalnosti službenika Sektora za borbu protiv kriminala i Odjeljenja bezbjednosti Budva, uz podršku Specijalnog policijskog odjeljenja, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Danilo Šaranović nakon hapšenja Igora Krstovića.

- Ovo hapšenje pokazuje visoku posvećenost i efikasnost naših službi u borbi protiv organizovanog kriminala. Ovo hapšenje jasno pokazuje da naše službe djeluju odlučno i bez kompromisa u suočavanju sa organizovanim kriminalom. Naš cilj je stvaranje sigurnog okruženja za sve građane, a ovakve akcije su ključne u ostvarivanju tog cilja. Želim da pohvalim sve službenike koji su učestvovali u ovoj operaciji. Njihova hrabrost, odlučnost i profesionalizam su temelj na kojem gradimo bezbjedniju budućnost, naveo je ministar.

On je poručio da nastavljaju sa intenzivnim aktivnostima, usmjeravajući se primarno na neutralizaciju djelovanja organizovanih kriminalnih grupa, njihovih vođa i pojedinaca povezanih sa njima, bez obzira na njihovu veličinu, naziv ili uticaj.

- Naša poruka kriminalnim strukturama je jasna: nećemo odustati od naše namjere da zaštitimo pravdu i bezbjednost naših građana, zaključio je Šaranović.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 08:20