/ - FOTO: VLADA CRNE GORE
23/03/2023 u 16:31 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović sa kongresmenima u Kapitolu: Crna Gora posvećena evroatlanskim saveznicima

Gostovanje predsjednika Vlade na Molitvenom doručku i razmjena mišljenja sa članovima Kongresa bila je prilika za diskusiju o evroatlantskoj budućnosti

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović danas je u Kapitolu, sjedištu Kongresa Sjedinjenih Američkih Država, bio specijalni gost na Molitvenom doručku dvadesetak kongresmena.

- Gostovanje predsjednika Vlade na Molitvenom doručku i razmjena mišljenja sa članovima Kongresa bila je prilika za diskusiju o evroatlantskoj budućnosti, kao i daljem jačanju partnerskih i savezničkih odnosa sa SAD- navodi se u saopštenju Vlade.

image
- FOTO: VLADA CRNE GORE

Dodaju da se današnjim aktivnostima premijera u Kapitolu potvrđuje posvećenost Crne Gore evroatlanstkim saveznicima, kao i daljim integracionim procesima i reformama.

- Susret je bio prilika za podsticanje snažnije saradnje sa SAD, kao najvažnijem strateškom partneru u okviru NATO. Tokom razgovora, razmijenjena su mišljenja o situaciji u regionu, ali i na globalnom planu, u kontekstu bezbjednosti i sigurnosti- zaključuju u saopštenju.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
21. april 2024 01:56