Nik Đeljošaj / - FOTO: VLADA CG
07/12/2023 u 09:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

Đeljošaj pozvan na Molitveni doručak

Učešće na Molitvenom doručku biće prilika za niz bilateralnih sastanaka sa liderima vlada i država, predstavnicima američkog Kongresa, Stejt departmenta i drugim učesnicima ovog prestižnog okupljanja, piše u saopštenju Vlade

Potpredsjednik Vlade Crne Gore za ekonomsku politiku Nik Đeljošaj pozvan je u Vašington da ajedno sa suprugom prisustvuje Molitvenom doručku koji će se održati 31. januara i 1. februara 2024. godine, saopšteno je iz Vlade.

- U pozivu koju mu je upućen navodi se da će njegovo učešće biti prilika za izgradnju i jačanje ličnih i međudržavnih veza Crne Gore i Sjedinjenih Američkih Država. Učešće na Molitvenom doručku biće prilika za niz bilateralnih sastanaka sa liderima vlada i država, predstavnicima američkog Kongresa, Stejt departmenta i drugim učesnicima ovog prestižnog okupljanja - piše u saopštenju Vlade.

Podsjećaju da je Đeljošaj i prošle godine prisustvovao ovom tradicionalnom okupljanju u Vašingtonu.

- Čast mi je da drugu godinu zaredom prisustvujem okupljanju lidera vlada i država iz više od 140 zemalja svijeta. Ovo će biti prilika da potvrdimo i ojačamo naše partnerstvo sa Sjedinjenim Državama i drugim evroatlanstkim partnerima Crne Gore - istakao je on.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
18. maj 2024 08:37