Milojko Spajic / FOTO: Lazar Ružić
19/02/2024 u 16:47 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Dodikov sin kritikovao Spajića: On ima amneziju

Raduje me činjenica da s nama niko ne upravlja kao sto je to slučaj u Crnoj Gori, rekao je on

Ogranizacioni sekretar SNSD i sin predsjednika Republike Srpske Igor Dodik optužio je premijera Milojka Spajića za "potpuni gubitak identiteta i stavova za koje se zalagao", nakon što je premijer izjavio da je proslava Dana Republike Srpske neustavna.

Spajić je, gostujući kao govornik u Centru za evropsku politiku (EPC) u Briselu, time odgovorio na pitanje o odlasku šefa Kabineta predsjednika Skupštine Crne Gore Andrije Mandića, kao i funkcionera Nove srpske demokratije i Demokratske narodne partije na proslavu Dana Republike Srpske u Banjaluku.

- Milojko Spajić, sa kojim sam imao jako korektan odnos, pomagao mu da digne stranačku infrastrukturu u CG i koji je dolazio u Banjaluku da podrži dan Republike Srpske i koji se divio kako se borimo sa svim, nakon Eskobara dobije amneziju i izjavi kako je dan Srpske neustavan - objavio je Igor Dodik na Iksu.

Sin predsjednika Srpske je zatim dodao da je u pitanju "potpuni gubitak i stavova" za koje se Spajić zalagao.

- Kada tobom rukovode dvije strane ambasade a ne narod, sigurno se neće dobro završiti.. Raduje me činjenica da s nama niko ne upravlja kao sto je to slučaj u Crnoj Gori - dodao je Dodik.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
27. april 2024 06:19