Medojević / -Фото: N1
29/08/2022 u 16:23 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Medojević: Vlada dala bazu podataka stranim službama, uništavaju dokaze o DPS-u

Hoće da daju 120 Hard diskova na analizu svojim zapadnim partnerima, pita se on

Marionetska Vlada pokazala je opet stepen sopstvene nemoći, nekompetentnosti i sluganstva, dostavljajući važne baze podataka stranim službama, oglasio se lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević o hakerskom napadu koji je u žiži javnosti ovih dana. 

Saopštenje Medojevića prenosimo u cjelosti: 

Umjesto da Vlada danas saopšti ko je i kako i sa kojim virusima napao Upravu prihoda i carinu , nastavlja se tužna priča o kvislinskom odnosu prema stranom faktoru.

Premijer i Vlada treba da kažu istinu da je napad na Upravu prihoda došao iznutra, od struktura koje su plaćene da uništavaju dokaze i tragove koji vode prema vrhu kriminalne hobotnice DPS.

Umjesto toga, izmišljaju se priče o nekim stranim moćnim strukturama koje su sa “virusima od 2,5 miliona eura" napale Vladu Crne Gpre. 

Od Vlade očekujem da jasno kažu ime i prezime tog virusa i sa koje platforme je izvršen hakerski napad i sa kojim tačno ciljevima i posledicama.

Vrlo je važno da nam Vlada odgovori na ova pitanja:

Da li se na diskovima koje planiraju da predaju Americi, Velikoj Britaniji  i Francuskoj radi neke 

Nepoznate forezničke analize pored "virusa" nalaze i podaci o građanima Crnoj Gori, i podaci kojima bi se mogao ugroziti suverenitet i integritet Crne Gore na bilo koji način ?

Hoće da daju 120 Hard diskova na analizu svojim zapadnim partnerima? 

I da li se priprema na taj način da i države koje nijesu imale svoje špijune i podatke o Crnoj Gori, sad dobiju sve odjednom, Korporatovne podatke, bankarske trasakcije preduzeća, i druge podatke koji su finansijski i bezbjednosno interesantni.

Da li je Vlada izvršila bezbjednosnu procjenu mogućih rizika i šteta po nacionalnu bezbjednost od dostavljanja ovih podatak službama stranih zemalja.

Očigledno da su politički eksperimenti sa ovim poslušnickim Vladama doveli politički sistem i institucije države Crne Gore u potpunu blokadu, što ugrožava ustavni poredak i normalno funkcionisanje državnih organa.

Država nije igračka. Neophodna je velika sistemska  promjena i formiranje Vlade nacionalnog spasa na koju DPS neće imati uticaj i koja će sprovesti radikalne reforme u cilju oslobođenja zemlje iz smrtonosnog zagrljaja DPS hobotnice.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 19:00