Социјалдемократе СД, нове покривалице / - фото: СД
25/06/2022 u 19:32 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Ostojić: Gospodo iz SNP, nemojte snagu "opozicionarstva" da dokazujete preko leđa SD-a

On je ovim putem pozvao i SNP i ostale na saradnju poslije izbora zasnovanu na teoriji politike i zdravoj logici, a ne na ucjenama i "manjinskoj logici" na koju su, kako dodaje, u ovoj partiji izgleda navikli

Gospodo iz SNP, nemojte snagu "opozicionarstva" da dokazujete preko leđa SD-a, poručio je predsjednik OO SD Žabljak, Spasoje Ostojić.

Iz SNP-a je ranije saopšteno da su SD i DPS mimo zakona za predsjednika Opštine Žabljak izabrali Veselina Vukićevića.

- Današnje glasanje u žabljackoj skupštini je iznuđen redosljed poteza nakon akcije koju ste vi osmislili, kada ste predložili izmjene Zakona o lokalnoj samoupravi, za sta treba preuzeti odgovornost. Današnja odluka svakako ne moze predstavljati puč ni manipulaciju izborne volje, već je stvaranje preduslova da Opstina Žabljak funkcionise nesmetano u narednim mjesecima, te da zaposleni u istoj na zakonit nacin primaju svoje zarade - naglasio je on.

Ostojić je ovim putem pozvao i SNP i ostale na saradnju poslije izbora zasnovanu na teoriji politike i zdravoj logici, a ne na ucjenama i "manjinskoj logici" na koju su, kako dodaje, u ovoj partiji izgleda navikli.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
19. april 2024 23:34