/ - URA
28/11/2023 u 11:59 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

URA: Spajić danas donosi odluku o najvećem poskupljenju struje u posljednjoj deceniji

Najavu povećanja cijene struje ministar energetike i rudarstva Saša Mujović pokušao je da opravda, u stilu Mila Đukanovića, sa porukom građanima, da struja nije luksuz, navode u saopštenju

Premijer Milojko Spajić u kampanji za parlamentarne izbore je obećao građanima povećanje plata i penzija istovremeno najavljujući i bankrot Crne Gore. Odmah nakon formiranja Vlade krenuo je u sprovođenje onoga što nije obećao građanima, a što će ispuniti već danas, a to je najveće povećanje cijene struje u posljednjoj deceniji, što predstavlja klasičnu prevaru građana, saopštio je Građanski pokret URA.

- Najavu povećanja cijene struje ministar energetike i rudarstva Saša Mujović pokušao je da opravda, u stilu Mila Đukanovića, sa porukom građanima, da struja nije luksuz. Povećanje cijene električne energije impliciraće i rast ostalih roba i usluga, a samim tim i još veći teret na budžet građana - ističe URA.

Kako su dodali, Vlada Dritana Abazovića nije uvećala cijenu električne energije niti za jedan jedini cent uprkos ekonomskoj krizi izazvanom koronom i ratom i rastom cijena električne energije svuda u svijetu, a u potpuno finansijski stabilnoj situaciji gdje će Crna Gora završiti 2023. godinu sa suficitom Spajićeva Vlada povećava cijenu električne energije.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
04. maj 2024 06:40