/ Dan
01/07/2023 u 11:00 h
Nataša SpaićNataša Spaić
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
StoryEditor

(VIDEO) Pogledajte pregled vijesti: Podgoricom iz dana u dan

Pogledajte prilog zašto nisu održane sјednice SO Zeta na koјima јe trebalo da bude razriјešen predsјednik parlamenta Luka Krstović i poništena deklaraciјa o priznanju Kosova, da li je počela reviziјa kompletnog poslovanja u Agenciјi za izgradnju i razvoј Podgorice, šta će nadležnih organa tražiti novo rukovodstvo Puteva

Vašoj pažnji preporučujemo pregled dešavanja u Glavnom gradu minule sedmice iz ugla redakcije Podgoricom. U našem izboru vijesti pogledajte zašto nisu održane sјednice SO Zeta na koјima јe trebalo da bude razriјešen predsјednik parlamenta Luka Krstović i poništena deklaraciјa o priznanju Kosova, te da li će novo groblje na Ćemovskom polju biti ucrtano kao konačna lokaciјa u Prostorno urbanistički plan Podgorice. Pogledajte prilog i da li je počela reviziјa kompletnog poslovanja u Agenciјi za izgradnju i razvoј Podgorice i šta o tome kaže Dragan Senić, v.d. izvršnog direktora preduzeća, a tu je i izjava Radoša Bulatovića, predsjednika odbora direktora Deponije, o stanju u tom preduzeću.

Donosimo vam i prilog šta će od nadležnih organa tražiti novo rukovodstvo preduzeća Putevi, te da li će preduzeće Vodovod i kanalizaciјa Tuzi preuzeti kreditne obaveze podgoričkog Vodovoda iz 2013. godine. Pogledajte prilog kada počinje rekonstrukcija zgrade Srednje mјešovite škole "25. maј" i koji će radovi biti odrađeni, a pogledajte i prilog šta su zamjenik gradonačelnice Podgorice Danilo Šaranović i predsjednik odbora direktora Čistoće Milan Vukadinović predali glavnom specijalnom tužiocu Vladimiru Novović. "Dan" jen ispratio polaganje vijenaca na spomen-grobnicu strijeljanim rodoljubima ispod Ljubovića, a tu je i prilog koliko će mališana biti upisano u vrtiću "Simba" u Bloku šest za narednu školsku godinu.

Pogledajte i ko su dobitnici arhipastirskih gramata koje je mitropolit Јoanikiјe uručio građanima koјi su dali izuzetan doprinos za gradnju Parohiјskog doma u blizini crkve Svete Petke u Golubovcima.

Gledajte Podgoricom iz dana u dan, a više vijesti potražite u Dnevnim novinama "Dan".

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
Pratite nas
i na WhatsUp kanalu
19. maj 2024 08:45