Vesna de Vinča / - FOTO: ATA IMAGES/ANTONIO AHEL
08/07/2022 u 09:34 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Vesna de Vinča gladuje mjesec dana, jede samo trešnje

Vlasnica modne agencije i srpska novinarka smršala do neprepoznatljivosti, tvrdi da je njena dijeta po uzoru na Dalaj Lamu

Srpska novinarka, spisateljica i vlasnica modne agencije Vesna De Vinča saopštila je svojim pratiocima na Instagramu da je odlučila da u narednom periodu gladuje.

Naime, ona je početkom ljeta počela sa dijetom, za koju je tvrdila da će joj očistiti organizam, a za skoro mjesec dana smršala je do neprepoznatljivosti. 

Vesna je na dnevnom nivou imala posebne stvari koje je konzumirala, između ostalog vodu, limunadu bez šećera, razne čajeve i ponekad trešnje, sve po uzoru na Dalaj Lamu.

Uz dijetu, koja je u bukvalnom smislu gladovanje, prema njenom poslednjem javljanju osjeća se odlično.

- Juče sam pojela 15 trešanja sa košticama i dodatno se maksimalno sam se očistila. Danas osjećam tu veliku radost, kada duh lagano upravlja tijelom, ne kao ranije kad sam se borila sa svojim životom. Danas mi je 24 dan gladovanja. Počelo je radovanje. Velika radost nastaje u trenucima kada shvatiš da je duh potpuno zagospodario tvojim tijelom, da duh sada počinje da lagano upravlja. Prethodnih dana je naravno duh vodio igru gladovanja ali sa naporom. Sad prelazimo u lakoću. Ovaj osjećaj ne mogu da Vam opišem kao, na primjer ni vjerovanje u Boga. Bog se osjeća. I taj divni osjećaj je neopisiv - navela je Vesna.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
02. maj 2024 10:16