/ -FOTO: FK BUDUćNOST
03/05/2024 u 21:37 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

FK Budućnost: Puna podrška Ivanu Brnoviću

U svijetlu najnovijih događaja sa kojima je javnost upoznata, FK Budućnost se večeras oglasila saopštenjem je u kojem su iskazali punu podršku šefu stručnog štaba Ivanu Brnoviću

-Takođe, želimo da sačuvamo našeg trenera od svih pritisaka i podržimo ga u namjeri da do kraja šampionata postigne najbolje rezultate za naš klub. Ovakvi događaji izazivaju duboki osjećaj nelagode, vjerujemo, kod svakog čovjeka, a naročito nijesu razumljivi za sport. Želimo takođe da iskažemo da se u odlučujućim momentima u sezoni klub i svi u njemu žele posvetiti sportskim stvarima i da osuđujemo bilo kakve pokušaje i napade na bilo kojeg člana “plavo – bijele” porodice – kaže se u saopštenju Budućnosti.

U saopštenju se dalje navodi da je Fudbalski klub Budućnost oduvijek krasilo jedinstvo koje niko neće poremetiti, a tako će biti u u ovome slučaju.

-Ujedno, imajući u vidu zvanično obavještenje Uprave policije, želimo da zaštitimo i našeg golmana Đorđija Pavličića i osuđujemo sve neosnovane medijske napade i spekulacije u vezi sa navedenim slučajem. Naš čuvar mreže je prihvatio odgovornost za nedavni događaj nakon meča sa Sutjeskom i smatramo da ga je neosnovano dovoditi u vezu sa jučerašnjim događajima. U vezi sa tim, molimo medije da se suzdrže od senzacionalističkih natpisa i tekstova u vezi sa navedenim slučajem. Kao najveći klub ne želimo da učestvujemo u medijskim spekulacijama i neosnovanim i neistraženim pisanjima u novinskim tekstovima – saopštili su iz Budućnosti.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 19:16