Petar Odžić / - PETAR ODžIć
03/05/2024 u 14:40 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Odžić: Zalagaću se da cijela obala ima jednak tretman za prečišćavanje voda

Kao Buljaričanin, Petrovčanin i Budvanin, koji jednako voli Budvu od Kufina do Jaza, zalagaću se da cijela obala ima jednak tretman za prečišćavanje otpadnih voda. To je poručio Petara Odžić, nosioca izborne liste "Čist izbor - Petar Odžić, SDP, SD, LP i građani".

- Nepravda da Petrovac,  Buljarica i Sveti Stefan nisu priključeni na prečišćivač za otpadne vode biće ispravljena u narednom mandatu. To će biti jedna od glavnih stavki u programu liste "ČIST IZBOR-Petar Odžić"(SDP, SD, LP i građani). Rešavanje ovog problema doprinijeće kvalitetu vode, ali i zaštiti životne sredine. Nedopustivo je da u 21.vijeku za pola teritorije najbogatije opštine nemamo riješen tretman otpadnih voda - navodi Odžić.

Milatović: Izbori u Budvi 26. maja

Dodaje da Budva koja participira sa 50% u ukupnom turističkom prometu, ne može dozvoliti da kvalitet morske vode nije na adekvatnom nivou.

- Radi se o skupom projektu, ali uz adekvatno upravljanje i domaćinski odnos prema javnim finansijama, on je ujedno realan i ostvariv. Ovo je samo jedan u nizu projekata koji će biti realizovan u cilju poboljšanja kvaliteta života građana i unapređenja turističke ponude - poručuje Odžić.

 

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
14. maj 2024 08:37