Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Bojka ima srpsko državljanstvo * O preporukama u ponedjeljak * Umjesto članova Vlade, optužili upravnika * Ne smiju na Brana i Delića, a hapse šampiona zbog lovačke municije * Djecu kidnapuju zbog trgovine organima * Izabrali najljepše
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 13-10-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, funkcioner SDP-a:
– Izgleda je bivša rektroka Radmila Vojvodić u pravu kada kaže da je na sceni neprosvijećeni staljinizam. Djeluje mi da je onako rediteljski mislila na Milutina Simovića.

Vic Dana :)

Zašto žene ne igraju fudbal?
Zato što se ne mogu pojaviti 11 žena na istom mjestu u istoj odjeći.


Koji je omiljeni potez kineskog fudbalera?
- Dupli pas!


Mujo i Haso veliki fudbalski fanovi se dogovore da ko prvi umre dođe onom drugom u snu i javi mu da li se gore na nebu igra fudbal. Desilo se tako da Mujo prvi umre i kao što su se dogovorili jedno veče dolazi Hasu u snu da mu javi.
- Haso, imam jednu dobru i jednu lošu vijest - reče Mujo,
- Kaži prvo dobru - odgovara Haso.
- E pa ovako, dobra je ta da se gore na nebu fudbal igra još kako.
- Odlično, hajde mi reci sada lošu vijest.
- Jebi ga, braniš u nedjelju!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Balkan MILORAD DODIK PREDSJEDNIK RS OCIJENIO
Srbi treba da napuste Sud i Tužilaštvo BiH
Dodik Srbi treba da napuste Sud i Tužilaštvo BiH
Predsjednik Re­pu­bli­ke Srp­ske Mi­lo­rad Do­dik na­ja­vio je da će u su­bo­tu, 14. ok­to­bra, po­zva­ti na sa­sta­nak srp­ske po­sla­ni­ke u par­la­men­tu BiH, po­sla­ni­ke u Na­rod­noj skup­šti­ni RS, kao i pred­stav­ni­ke Bo­rač­ke or­ga­ni­za­ci­je i dru­gih udru­že­nja, ka­ko bi raz­go­va­ra­li o ra­du Su­da i Tu­ži­la­štva BiH.
Ocjenjujući da je ne­do­pu­sti­va oslo­ba­đa­ju­ća pre­su­da Su­da BiH rat­nom bo­šnjač­kom ko­man­dan­tu u Sre­bre­ni­ci Na­se­ru Ori­ću i da se pre­ko ta­kvog ra­da Su­da i Tu­ži­la­štva BiH ne mo­že pre­ći, Do­dik je re­kao da svi u RS mo­ra­ju bi­ti je­din­stve­ni u ve­zi s tim pi­ta­njem.
Pre­ma nje­go­vim ri­je­či­ma, Tu­ži­la­štvo i Sud BiH us­po­sta­vlje­ni su mi­mo Usta­va BiH i na­met­nu­ti vo­ljom me­đu­na­rod­ne za­jed­ni­ce.
– Sva­ko­me je sa­da ja­sno, bio on Sr­bin ili ne, da se htje­lo pre­su­đi­va­ti Sr­bi­ma, a one ko­ji su uči­ni­li zlo Sr­bi­ma osta­vlja­ti ne­vi­nim, kao što je u ovom slu­ča­ju – re­kao je Do­dik.
On je po­no­vo po­zvao sve srp­ske ka­dro­ve ko­ji ra­de u Su­du i Tu­ži­la­štvu BiH da na­pu­ste te in­sti­tu­ci­je.
– Na­me­ra­vam da sva­kom od njih po­je­di­nač­no po­ša­ljem pi­smo i obra­zlo­žim za­što je to va­žno. Da im uka­žem na to da smo sprem­ni kao re­pu­bli­ka da im obez­bi­je­di­mo rad­ni an­ga­žman i da im to­kom tra­ja­nja man­da­ta, u okvi­ru od­re­đe­nog in­sti­tu­ta ko­ji će bi­ti for­mi­ran u Re­pu­bli­ci Srp­skoj, is­pla­ću­je­mo iste pla­te ko­je su ta­mo ima­li – na­veo je Do­dik.
Do­dik, ka­ko je ka­zao, ni­je pro­tiv po­sto­ja­nja Su­da i Tu­ži­la­štva BiH ko­ji bi bi­li us­po­sta­vlje­ni na dru­ga­či­jim osno­va­ma, na­vo­de­ći da je po­seb­no spo­ran iz­bor su­di­ja i tu­ži­la­ca pu­tem Vi­so­kog sud­skog i tu­ži­lač­kog sa­vje­ta.
– Moj pred­log je da se ob­u­sta­vi rad Su­da i Tu­ži­la­štva BiH dok se ne do­ne­se no­vo za­kon­sko rje­še­nje ko­je bi išlo za tim da se oni usmje­re is­klju­či­vo na nad­le­žno­sti u ve­zi sa BiH i da ne­ma­ju nad­le­žno­sti nad en­ti­te­ti­ma – re­kao je Do­dik.
Ko­men­ta­ri­šu­ći do­ček tur­skog pred­sjed­ni­ka Re­dže­pa Ta­ji­pa Er­do­ga­na u Sr­bi­ji, pred­sjed­nik RS je ka­zao da Sr­bi­ja od­lu­ču­je o to­me ka­ko će ne­ko­ga do­če­ka­ti i ka­kvu će mu pa­žnju uka­za­ti.
– Ne­mam ni­šta pro­tiv bi­lo ko­je od­lu­ke Sr­bi­je i nje­nog pred­sjed­ni­ka da od­re­di na­čin, ka­rak­ter i obim do­če­ka pred­stav­ni­ka i pred­sjed­ni­ka dru­gih dr­ža­va – do­dao je Do­dik.
(RTS)

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadrškom.

Zabranjen je govor mržnje, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadržaj neće biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar našem MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom članku krši Kodeks novinara, prijavite našem Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za lokalne i parlamentarne izbore koji će biti održani 30.08.2020.godine.

Lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Parlmentarni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Parlamentarni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"