Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Žurić sakrio kredit od 224.000 eura * Razriješeni Danilović, Radonjić i Bogavac * Izbori u Tuzima 26. novembra * Mladići u komi * Žurić sakrio kredit od 224.000 eura * Tajna života u Bosni i Hercegovini * Jedan život mali
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 27-08-2017

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Raško Konjević, potpredsjednik SDP-a:
Vlada postaje agencija za nekretnine, a privilegovani će opet u džepu sačuvati milionske iznose eura, koje su državi i građani trebalo da plate za dugovanja koja su imali.

Vic Dana :)

Pita dečko djevojku:
- Hoćeš li da se udaš za mene?
A ona će:
- Važi, pošalji mi zahtjev na Fejsbuku.


Mali Perica prvi put sjedi u publici i sluša operu.
- Mama, ko je onaj koji maše štapom?
- Dirigent.
- A zašto prijeti onoj debeloj teti?
- Ma, ne prijeti joj!
- A zašto onda ona vrišti?


Koji su muževi najbolji?
Arheolozi: što im je žena starija, to im je zanimljivija.


- Halo, dobar dan, jesam li dobio savjetovalište za alkoholičare?
- Jeste, izvolite!
- Zanima me ide li led u vinjak?Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

 
Regioni PROMOVISANA BROŠURA BIOLOŠKE RAZNOVRSNOSTI REGIJE PROKLETIJA Priroda bez granica
GU­SI­NjE – U Cen­tru za po­sje­ti­o­ce NP „Pro­kle­ti­je“u Gu­si­nju, u sklo­pu pro­jek­ta pre­ko­gra­nič­ne sa­rad­nje „Pri­ro­da bez gra­ni­ca“, odr­ža­na je pre­zen­ta­ci­ja bro­šu­re ko­ja tre­ba da pred­sta­vi bi­o­lo­šku ra­zno­vr­snost re­gi­je Pro­kle­ti­ja. Na pre­zen­ta­ci­ji su uče­stvo­va­li lju­di ko­ji su ra­di­li na pro­jek­tu i zva­nič­ni­ci Op­šti­ne Plav.
Pre­zen­ta­ci­ja su vo­di­li di­rek­to­ri pro­jekt­ne aso­ci­ja­ci­je Mi­ke­le Kar­do­na­ci i Ale­san­dra Ma­ti­li­ja. Me­đu pri­sut­ni­ma su bi­li i zva­nič­ni­ci kan­ce­la­ri­je za šu­mar­stvo Cr­ne Go­re i di­rek­tor Agen­ci­je za za­šti­tu ži­vot­ne sre­di­ne pri mi­ni­star­stvu Ko­so­va, kao i čel­ni lju­di na­ci­o­nal­nih par­ko­va Pla­va i Ko­so­va.
– Ovo je re­zul­tat jed­ne pre­ko­gra­nič­ne sa­rad­nje iz­me­đu Cr­ne Go­re i Ko­so­va u okvi­ru pro­jek­ta „Pri­ro­da bez gra­ni­ca“, či­ji je cilj stva­ra­nje jed­ne eko­lo­ške mre­že iz­me­đu dvi­ju ze­ma­lja. Ova pre­zen­ta­ci­ja tre­ba da po­ka­že da gra­ni­ce ne smi­ju bi­ti pre­pre­ka ka­da se ra­di o pri­ro­di, već da se ta re­gi­ja po­sma­tra kao je­din­stven pro­stor. Pro­je­kat je fi­nan­sij­ski po­dr­žan od Evrop­ske ko­mi­si­je i Auto­nom­ne po­kra­ji­ne Tren­tinj na sje­ve­ru Ita­li­je. Pro­je­kat je ra­đen od stra­ne dva pro­jekt me­na­dže­ra – za Ko­so­vo El­ber­ta Kra­sni­ći­ja i ov­dje za Plav Al­mi­ra Šut­ko­vi­ća –ka­zao je Kar­do­na­ci.
Uče­sni­ke pre­zen­ta­ci­je po­zdra­vio je di­rek­tor ove pro­jekt­ne aso­ci­ja­ci­je iz Tren­ti­nja Ma­u­ri­ci­jo Ka­min.
N.V.

Uslovi korišćenja

Svako neovlašćeno korišćenje sadržaja štampanog i on-line izdanja Dana kažnjivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na zaštitu od istog, kao i na naknadu štete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, štampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi način javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz naših izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...

Najčitanije danas

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"