Dnevna štampa Marketing Redakcija Kontakt
Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * DPS popisuje birače u javnoj upravi * Policajcu ništa nije bilo sumnjivo * Zbog duga blokiran 51 advokat * Katnić tužio državu i dobio 43.000 eura * Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju * Pjeva da bi bio drugačiji
ISSN 1800-6299
  Izdanje: 09-02-2018

Porudzbenica
Rubrike
Pogledajte

Strip Dana

Strip

Riječ Dana
Slobodan Slovinić, slikar:
– Umjetnost je danas zapostavljena, i to mi je žao.

Vic Dana :)


Upecao student zlatnu ribicu. Ribica mu kaže:
–Pusti me, ispuniću ti jednu želju.
Student začuđeno pita:
– Kako jednu, zar ne treba tri?
Na to će ribica:
– Eeee, sad je po Bolonji.

Pita otac sina, studenta:
– Jesi li znao sva pitanja na ispitu?
– Jesam.
– Pa, kako onda nisi položio?
– Nisam znao odgovore!

Koja je razlika između političara i lopova?
- Nikakva, samo što smo političare sami birali, a lopovi biraju nas!Arhiva
Dan:
Mjesec:
God:

Razno
Uclani se

Srbija NOVI UDARI NA MOSKVU PREKO BEOGRADA
Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju
Brisel Brisel zgazio pravila da bi ucijenio Srbiju Evropska komisija je u Strategiji, koja je politički akt, u suštini ponovila zahtjev da Beograd uvede sankcije Rusiji, a istovremeno ta „obaveza” uopšte nije na dnevnom redu pristupnih pregovora koje Srbija vodi sa Briselom. Da li je i sama EU prekršila sopstvena proceduralna pravila kako bi hitno ostvarila svoj geopolitički cilj – „protjerivanje” Rusije sa zapadnog Balkana, pišu mediji
Zva要ič要i苞i EU stal要o po衫i要ju da Sr苑i虻a tre苑a da uskla苓i svo虻u spolj要u po衍i負i虺u sa spolj要om po衍i負i虺om EU, ali do sa苓a je to pi負a要je osta赳lja要o za kraj pre茆o赳o訃a o pri貞tu計a要ju. Među負im, Stra負e茆i虻a EU za za計ad要i Bal虺an po述i赳a na što hit要i虻e rješa赳a要je svih pi負a要ja, pa i ovog.
U iza述o赳e ko虻i sto虻e pred Be觔茆ra苓om, Vučić je ubro虻ao i usklađi赳a要je spolj要e po衍i負i虺e sa EU, uključu虻ući i re貞trik負iv要e mje訃e, u če衫u vi苓i do苓at要i pri負i貞ak na Sr苑i虻u zbog od要o貞a ko虻e ima sa Ru貞kom Fe苓e訃a苞i虻om. Ta虺ođe, ob虻a貞nio je da taj za虐tjev ni虻e u skla苓u sa pre茆o赳a訃ač虺im pro苞e貞om.
Da虺le, Evrop貞ka ko衫i貞i虻a je u Stra負e茆i虻i, ko虻a je po衍i負ič虺i akt, u sušti要i po要o赳i衍a za虐tjev da Be觔茆rad uve苓e sank苞i虻e Ru貞i虻i, a isto赳re衫e要o ta „oba赳e述a” uopšte ni虻e na dnev要om re苓u pri貞tup要ih pre茆o赳o訃a ko虻e Sr苑i虻a vo苓i sa Bri貞e衍om. Da li je i sa衫a EU pre虺rši衍a sop貞tve要a pro苞e苓u訃al要a pra赳i衍a ka虺o bi hit要o ostva訃i衍a svoj ge觔計o衍i負ič虺i cilj - „pro負je訃i赳a要je” Ru貞i虻e sa za計ad要og Bal虺a要a.
Do sa苓a je, vje訃o赳at要o, zbog re衍ak貞i訃a要ja pre茆o赳a訃ač虺og pro苞e貞a, na茆laša赳a要o da usklađi赳a要je spolj要e po衍i負i虺e Sr苑i虻e sa EU do衍a述i na kra虻u pre茆o赳a訃ač虺og pro苞e貞a, ili čak i po貞li虻e nje茆o赳og za赳ršet虺a, u in負er衫e苞u iz衫eđu kra虻a pre茆o赳o訃a i sa衫og ula貞ka Sr苑i虻e u Uni虻u.
Zbog to茆a no赳i za虐tjev Stra負e茆i虻e EK za za計ad要i Bal虺an zvuči po衫a衍o iz要e要ađu虻uće, jer pre衫a njoj is計a苓a da Sr苑i虻a svo虻u spolj要u po衍i負i虺u tre苑a što pri虻e da uskla苓i sa po衍i負i虺om Uni虻e. To u pre赳o苓u znači – ras虺i苓a要je eko要om貞kih i po衍i負ič虺ih ve述a sa Ru貞i虻om i pri苓ruži赳a要je evrop貞kim sank苞i虻a衫a pro負iv te ze衫lje.
Kon苯u述i虻a na貞ta虻e zbog to茆a što se ra苓i o ne苓e苯i要i貞a要im ter衫i要i衫a, ocje要ju虻e za Sput要jik po衍i負i虺o衍og Alek貞an苓ar Pa赳ić: „Ka苓a se kaže `š負o pri虻e”, to je isto to što je reče要o za prav要o-oba赳e述u虻ući spo訃a述um sa tzv. Ko貞o赳om. Ali to, opet, ne衫a tač要u vre衫en貞ku od訃ed要i苞u. I uopšte, ta ci虻e衍a stra負e茆i虻a sa衫a pri述na虻e da ni虻e čvr貞to za虺o赳a要a u ka衫e要u i u njoj ne衫a ništa što nas oba赳e述u虻e da ura苓i衫o bi衍o šta do bi衍o kog ro虺a, osim ako mi to sa衫i ne kaže衫o”.
Stra負e茆i虻a je je苓va usvo虻e要a, do苓a虻e on, uz pro負i赳lje要je Špa要i虻e, a vje訃o赳at要o i uz pro負i赳lje要je još po要e虺og, i ta虺o je kon苞i計i訃a要a da više pred貞ta赳lja spi貞ak li虻e計ih že衍ja EU.
Stra負e茆i虻u mo訃a虻u da poštu虻u sa衫o oni ko虻i衫a je sta衍o da Sr苑i虻a po sva虺u ci虻e要u uđe u EU i ne pi負a虻u za tu ci虻e要u, kaže Pa赳ić. Među負im, kao drža赳a, do苓a虻e on, ne mo訃a衫o da je poštu虻e衫o.
Pre衫a ri虻eči衫a Slo苑o苓a要a Jan虺o赳ića iz be觔茆rad貞kog In貞ti負u負a za među要a訃od要e po衍i負i虺e i pri赳re苓u, ne衫a su計rot要o貞ti iz衫eđu do貞a苓ašnjeg pre茆o赳a訃ač虺og pro苞e貞a i Stra負e茆i虻e, jer ne衫a do虺u衫e要a負a u ko虻i衫a piše da će se usklađi赳a要je spolj要ih po衍i負i虺a do茆o苓i負i na kra虻u pro苞e貞a, već se kaže – „do kra虻a”.
– Do kra虻a može da bu苓e na počet虺u, u sre苓i要i, a može da bu苓e i na sa衫om kra虻u. Ono što se raz衍i虺u虻e u naj要o赳i虻oj Stra負e茆i虻i EU za za計ad要i Bal虺an u od要o貞u na pret虐od要e do虺u衫en負e je貞te hit要ost. Traži se, da虺le, da se stva訃i hit要o ure苓e – na茆laša赳a Jan虺o赳ić.
Ako se pažlji赳o proči負a虻u anek貞i Stra負e茆i虻e, kaže Jan虺o赳ić, vi苓i se da go負o赳o u svim obla貞ti衫a Sr苑i虻a i Cr要a Go訃a mo訃a虻u ove i sle苓eće go苓i要e da za赳rše sa re苯or衫a衫a, a što se tiče Sr苑i虻e i da reši pi負a要je Ko貞o赳a i Me負o虐i虻e, ali i da, ka虺o Jan虺o赳ić kaže, uve苓e sank苞i虻e Ru貞i虻i.
– Ta hit要ost go赳o訃i o sla苑o貞ti EU, go赳o訃i o pa要i苞i u EU upra赳o zbog pro衫je要a na ši訃em spolj要o計o衍i負ič虺om pla要u – ob虻ašnja赳a Jan虺o赳ić.

Komentari

Komentari se objavljuju sa zadr隕om.

Zabranjen je govor mr駐je, psovanje, vrijedjanje i klevetanje. Nedozvoljen sadr靠j ne熰 biti objavljen.

Prijavite neprikladan komentar na鈹m MODERATORU.

Ukoliko smatrate da se u ovom 鋩anku kr隘 Kodeks novinara, prijavite na鈹m Ombudsmanu.

Uslovi korišćenja

Svako neovla寞eno kori寞enje sadr靠ja 靖ampanog i on-line izdanja Dana ka駐jivo je i vlasnik prava shodno Zakonu o autorskim i srodnim pravima ima pravo na za靖itu od istog, kao i na naknadu 靖ete prouzrokovane takvim radnjama. Zabranjeno je svako objavljivanje, modifikovanje, kopiranje, 靖ampanje, reprodukovanje, distribuiranje ili na drugi na鋱n javno prikazivanje podataka, tekstova, fotografija i informacija iz na隘h izdanja, bez pisane saglasnosti Jumedia Mont doo.

MARKETING
loading...
Predaja pomena on-line

Najčitanije danas

INFO

Cjenovnik i pravila o medijskom predstavljanju u toku kampanje za izbore za odbornike u SO Herceg Novi koji 熰 biti odr靠ni 9. maja 2021.godine.

Pravila lokalni
Jumedia Mont d.o.o.

Cjenovnik - Radio D

Pravila o medijskom predstavljanju

Pravila lokalni
M.D.COMPANY d.o.o.

Cjenovnik - Radio D+

INFO

Zaštitnika prava čitalaca Dan-a

OMBUDSMAN

kontakt:

ombudsman@dan.co.me

fax:

+382 20 481 505

Pogledajte POSLOVNIK

Pratite rad OMBUDSMANA

Pogledajte IZVJEŠTAJE

Karikatura DAN-a
Karikatura
Pogledaj sve karikature >>>

Najčitanije - 7 dana


 

Prognoza dana

  

Developed by Beli&Boris - (c) 2005 "Dan"