/ - FLICRK.COM
09/12/2022 u 10:15 h
DAN portalDAN portal
Preuzmite našu aplikaciju
Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
StoryEditor

Abazović: Danilovgrad ima sve predispozicije da postane vodeći privredni centar

Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporom učiniti da Danilovgrad u potpunosti bude spreman za implementaciju ambicioznih privrednih projekata, naveo je on

Predsjednik Vlade Crne Gore Dritan Abazović uputio je čestitku povodom 9. decembra, Dana opštine Danilovgrad predsjedniku Opštine Aleksandru Grguroviću, predsjedniku Skupštine opštine Velimiru Đokoviću, odbornicama i odbornicima, kao i svim građanima Danilovgrada.

- Uz srdačne čestitke i najbolje želje povodom vašeg stupanja na dužnost u Opštini, dozvolite da Vama, cijenjenim odbornicima i svim građankama i građanima Danilovgrada čestitam Dan opštine. Danilovgrad ima sve predispozicije da se etablira kao jedan od vodećih privrednih centara, kako zbog svojih geografskih karakteristika, tako i zbog odlične infrastrukturne povezanosti. Završetak radova na kapitalnoj putnoj investiciji, krupan je doprinos u ovom nastojanju, naglasio je Abazović.

Kako je dodao, zadatak koji imperativno stoji pred novom, ali i budućim administracijama na lokalnom i državnom nivou, da doprinosemo razvoju infrastrukture, te potpuno održivom iskorišćavanju agrarnog, energetskog i turističkog potencijala bjelopavlićkog kraja.

- Uvjeren sam da ćemo zajedničkim naporom učiniti da Danilovgrad u potpunosti bude spreman za implementaciju ambicioznih privrednih projekata. Želim vam da se iz Danilovgrada nadaleko osjeti nova energija i prepozna svježi zamah kvalitetnih ideja i snage, koji će odgovarati na pitanja i izazove sa kojima se suočavaju građanke i građani vaše opštine, navodi se u čestitci Abazovića.

Pratite nas na
Pridružite nam se na viber community
Pratite nas
i na telegram kanalu
28. april 2024 09:16